[MENTION=14492]tugkancelebi[/MENTION] Kırmızı renklere sahip spor koltuk takımı sadece Monte Carlo seçeneği ile geliyor. Siz muhtemelen Spaceback Monte Carlo üzerinden baktınız koltuklara. Monte Carlo seçeneğinde direksiyon dikişleri de kırmızı oluyor.
Servis konusuna gelirsek; ben aracımı Doğuş Oto'dan aldım. Siparişle getirdim, indirimleri de çok iyiydi. Hakkını teslim edeyim şimdi. Teşekkür ederim bir kez daha Arabayı aldığımda sağ arka kapı açma kolu üzerinde sarı lekeler vardı. Elimi sürdüğümde geçmişti, ben de önemsememiştim. Aracı aldıktan bir hafta sonra yıkamaya gittiğimde sarı lekelerin bir çok yerde olduğunu gördüm. Bastırarak silince geçiyordu, ama uğraşmaktan canım çıktı. Boya koruma yaptırdım özel bir yerde ₺ 160'a mal oldu bana.
Hocam şimdi şöyle ben fabia almak istemiyordum baktık
Tanıdık olunca o an bir samimiyet oldu ve samimiyetten dolayı aldık aracı bayide showroom kısmında kırmızı bir araba vardı pek alıcı göz ile olmasada baktım o an koltukları fln bayağı hoşuma gitmişti dedim güzelmiş Sonra bu resimleri görünce o kırmızı arabada ki koltuk acaba spor koltuk muydu dedim ?
Bana lacivert araba gelecek dediler ve bende onu istedim kırmızı metalik renk olmadığı için ve o an kırmızı araba satıldığı için laciverti istedik ve biz diğer aracı beklerken kırmızı iptal oldu isterseniz dediler ama yok dedim
Kafamda deli sorular ama fabişi aldık yarış mavisi
Style paket
Paket konusunda fln Eminim sıkıntı Yok araba bana 60.000 tl ye geldi yarış mavisi
Birde 2. El ellerinde rapid sp 1.4 tdi dsg vardı onu aldık ekstra arka cam paketi var ( arka cam uzun oluyor yan aynalar siyah kaplı fln )
[MENTION=14492]tugkancelebi[/MENTION] sorması ayıp aracı kaça aldın hocam?. Spor koltuk ve direksiyon opsiyonel paketlerde. İkisinin toplamı 3000 bulur. Eğer fiyatlaman içinde varsa ama aracında yoksa sıkıntı ama bence senin model olarak bindiğinle aldığın opsiyon paketleri aynı değil hocam. Servisler aceleci ve baştan sağma yapmak için kurulmuşlar sanki. Ben aracı aldığımda çamurluk içleri bildiğin 2cm çamur kaplıydı alırken sitem ettim utanmadan böyle mi teslim edeceksiniz 0 arabayı naptınız dün cross mu yaptınız Belgrad ormanını mı turladınız ya dedim çok yoğunuz dedi. Ben cam filmi ve Seramik kaplama yaptırdım ama pişman oldum şimdiki aklım olsa asla serviste araç bile yıkatmam bakımdan bakıma giderim
Seramik ve cam filminden nasıl pişmansınız ?
Size ne kadara mal oldu birde hangi marka yapıyorlar acaba size garanti belgesi vs verdiler mi ?
Yanlış hatırlamıyorsam kırmızı araç içinde aynı fiyat demişlerdi 60.000 dediler o an diye hatırlıyorum ?
Bunu çok sorgulamanında bir faydası Yok hatta hiç Yok ama işte merak uyandırıyor ?? [emoji36]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi