0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler şimdi yüce oto talep/şikayet bölümüne durumu izah ederek bir talepte bulundum inşallah hayırlısı olur.
İyi günler,aracım 2014 model ama servise nasıl başvurmak lazım, fabrikasyon hata değiştiriyoruz derler mi?[/QUOTHer araçda olmayabiliyor sanırım yada biz ilk araçlardan aldıgımız için anca oldu sizdede olabilir fakat bu hatalı parçaları sonradan farkedip degğiştirmişde olabilirler
Alıntı yapılan: YolGeZeR;532199İyi günler,aracım 2014 model ama servise nasıl başvurmak lazım, fabrikasyon hata değiştiriyoruz derler mi?[/QUOTHer araçda olmayabiliyor sanırım yada biz ilk araçlardan aldıgımız için anca oldu sizdede olabilir fakat bu hatalı parçaları sonradan farkedip degğiştirmişde olabilirlerHatali parcanin resmi varmi bir mesajda yari plastik yari metal yeni unitede tamami metal olarak yazilmis fari acip baktigimda sadece ampul ve balastini gorebiliyorumEski unite yeni unite olarak resimleri olsa aracin garanti suresinin bitmesine 2 ay var gittigim 2 servisinde kalitesi berbat
İyi günler,aracım 2014 model ama servise nasıl başvurmak lazım, fabrikasyon hata değiştiriyoruz derler mi?
Dün farkettim bizim de sag far pembe yanmaya başlamış. Söz konusu parçaya baktım çin malı metal görünümlü gri plastik parça bizim araçta olan.