0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba, bu bizim adaptif bi-xenon farların kalibre edilmesi gerekiyor mu? Geçirdiğim kazadan sonra serviste yeni far takıldı fakat diğerine göre aşağıda gösteriyor (kazadan sonra da aynen aşağı bakıyordu, şimdi farı değiştirdik dediler ama ayarda bir değişiklik yok). Bu normal midir?
Merhaba dostlar. Bende foruma yeni katıldım ve konuları incelerken benimde başıma bu hadise geldi maalesef. Üstelik uzatılmış garantimde biteli 2 ay oldu ve sorunla baş başa kalakaldım. Sadece sağ far ünitesi ve ampul için işçilik dahil 1800 TL istedi servis. 2013 model aracımın 3 yılı dolduğu içinde iyi niyet dahil hiçbir garantiye de sokmadılar... Bende Yüce Otoyu arayarak bu durumu anlattım ve buradan aldığım bilgilerle sorunun kronik olduğunu aktarmaya çalıştım ama ne kadar başarılı olduk ona bakacağız. Sonuç tek farlı bir araç... Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum, keşke 2 ay önce görseymişim ama artık yapacak bir şey yok maalesef.
Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Umut Bey; Ve sorun yaşayan diğer arkadaşlar, araçlarını yaklaşık olarak hangi dönemde satın aldılar belirtebilirler mi?Ayrıca, yolda bazen çukurlardan geçerken farların ışıkları titriyor. Başka kimsede var mı benzer sorun?