Evet ama polodakileri artılarıda fabiaya eklesek yine fiyatı artacaktır yani aynı hesap
Polodaki artıları fabiaya eklersek fiyatlar eşitlenir ama fabianın artıları poloda olmaz, yani fabia avantajlıdır. hatta fabia style paket ile polo comfortline fiyatları neredeyse aynı, o şekilde donanım kıyaslaması yapılırsa fabia açık ara öne geçer donanımda. ha herşey donanım mı, hayır. tercih meselesi
Bugün Fabia 1.2 TSI DSG 110hp inceleme ve test etme şansım oldu. Motor, şanzıman, direksiyon hissi olarak gerçekten beğendim. Klima açık olmasına rağmen gerçekten performansı heyecan vericiydi ama Polo ile kıyaslarsam; Polo'nun gerek süspansiyon gerek iç malzeme kalitesi ve ayriyeten müzik sistemi ile Fabia'dan üstün diyebilirim. O açıdan benim için öncelik süspansiyon geldiği ben olsam tercihimi Polo'dan yana kullanırım. Şunu da belirtmek isterim ki; Fabia III dış tasarımı ile cezbedici bir özelliği de yok değil yani
Katılıyorum size, ancak ses sistemi konusunda bence eşitler, hatta büyük ihtimal aynı multimedya, hoparlör kombinasyonlarını kullanıyorlar. vw de denedim bana göre aynı marka model var ikisinde de