çok geçmiş olsun, Doblo da fena yamulmuş :boks:
Aynen doblonun ön plaka falan da düştü, biraz yamuldu önü
Arkadan vurmalar da genelde arkadan vuranlar %100 alır, yanlız Atıf bişey dikkatimi çekti sen o anda konuşmaya falan mı daldın yada sonradan mı adamın durduğunu fark ettin, sen bir anda aniden fren yapmışın gibi görülüyor videoda, arkadaki de sana çok yakın seyrediyormuş herhalde, direk sana giriyor, küüüt diye.
Yok abi nereye konuşmaya dalayım
Yanımda ki arkadaş telefonla konuşuyor, benim gözüm yolda. Önümde ki araç yavaşlaması gerekince bende hızımı kestim. Zaten videonun kısa hali bu, uzun halinde bana çarpan araç, sağ tarafımda seyir ediyor, daha sonra arkama geçiyor. Önümde trafik yavaşlayınca bende hızımı kesiyor duruyorum. Arkamda ki de duruyor zaten, seyir halinde değiliz. Onun arkasında ki araç ona çarpınca o da bana çarpıyor.
Zaten bende hışımla inip adama laf derken, adam bana da arkamda ki araç çarptı deyince bir şey diyemedim kaldım öyle.
Zaten en arkada ki de söyledi, ön koltukta hanımın kucağında çocuk vardı. Onu arkaya geçirmeye ikna ederken öyle çarptım dedi.
allah beterinden korusun geçmiş olsun.
mutlaka tampon iç tırnaklarında kırık vardır bence , kontrol ettirin , iç braketlerde ve tampon iç stroforlarda da kırık olabilir dikkatle baksınlar derim.
fiorino ya da geçmiş olsun.
Korhan abi, servise bıraktım artık bakarlar herhalde. Ben dönmek zorunda kaldım zaten, servisle iş yerim arasında 1 saatlik yol var. fabrika ya yayan dönmek zorunda kaldım
Expert gelip bakacak. Ben zaten gidince bakacağım kaportaya falan, değiştimi diye soracağım. Ben onarılmış parçaya içim rahat etmez. sonuçta sert vurdu ne kadar onarabilecek.
Şu ne kadar düzeltilir bilmiyorum. Muhakkak yapılır ama, sonuçta onun onarılmış olması beni rahatsız edecek.