Jantları satmayın bence, kışlık lastik seti alıp takarsınız. 17" ile 16" kışlık lastik fiyatları arasında dişe dokunur bir fiyat farkı oluyor malesef
Katılıyorum;bence de satmayın ne lastikleri nede jantları satmayın malum 2. elde kimse bu ürünlerin kadri ve kıymetini bilmez, bilse bile ben olsam satmam.Şunu unutma 17 inç lastikler çok daha çabuk yıpranır,elde yedek tut ve ihtiyaç duyduğunda kendin eskit, satarsan emin ol o lastikleri alıpda hayrını gören ALLAH razı olsun demez arkandan.Jantlara gelince al dört tane kar lastiği tak jantlara ve ihtiyacın olduğun da lastikçiye bile gitmeden en fazla yarım saatte kendin tak aracına bak keyfine.
Satma ne alan bilir kadrini kıymetini ne sen günü kurtarsanda yarın ihtiyacın olduğunda bir kar elde etmiş olursun.
Dip not: geçen yıl aldığım sıfır aracın ön sol lastiğin yanağı yarıldı bir çift lastik alacak bütçem olmadığından istemeden stepneyi kullandım stepnede ise 2. el taş çatlasın 50 km yol gidilecek çıkma lastik var şimdi sendeki gibi yedek lastiklerim olsa keyfim bir dünya olurdu onun için sen sen ol satma diyorum.