0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet benim de dikkatimi çekti skoda yoktu, ama diğer tüm vag grubu vardı. skodayı nedense atlamışlar son zamdan önce TP den 3.29 TL ye aldım mazotu, o daha cazip geldi
Yoksa kırıkkale TP denmı aldınız ben mudavımıyım hocam eger ordan aldıysanız. 2 tane var bı kayserı yolunda bı yahşihanda. Mazotu bana çok kaliteli geliyor arabadaki çekiş farkını hissediyorum resmen.
Kesinlikle katılıyorum, 2-3 sene önce Ürgüp' ten(KIRŞEHİR YOLU ÜZERİNDEN) Ankara' ya gelişte mecburiyetten aynı yerden benzin almıştım (hatta korkarak aldım , genelde sehll' den alırım) hem yakıtta hem deçekişte farkı hissediyorssunuz. Belki de rafineriye yakın olduğu için olabilir mi?
Hikmet hocam bilmiyorum rafinerine yakınlığıyla bir alakası varmı ama daha önce kırıkkalede samsun-kayseri yolu ayrımında hemen önce gelen shell den mazot alıyordum. Mazotunun kötü oldugunu biliyorum fakat el mecbur alıyoduk. Daha sonra golf 7 si olan arkadaşım devamlı kayseri yolunda tp ye gidiyor alıyor her seferinde banada sende ordan al diyodu ama gitmiyordum. Bir kere uydum arkadaşa aldım. Yemin ederim böyle bir fark olamaz yani. 1.4 tdi fabia şaha kalktı diyebilirim. Şimdi yeni arabaya da ordan alıyorum. Hatta bugün kayseriden döndüm. Dönerken de depoyu fulledim 3.39 dan :D
Keşke yakın olsa da hep oradan alabilseydik. Acaba diğer (merkezdekiler) TP lerde aynımıdır.
Galiba o Tp iyi.Bende ulan bu kadar ucuz mutlaka bir b.kluk vardır diye hiç almadım oradan.Konya'da bir Tp den almıştım pek farklı br yakıt değildi.
Şunun tam olarak yerini bir tarif edin hele.Bir depo oradsn aliyim bir kere.Çok merak ettim.