0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
size yakın olan yerden almanız daha mantıklı tabiki Murat bey siz yine de bayii ile yüzyüze görüşmede biraz daha zorlayın belki küçük bir miktar daha düşerler en kötü bir depo Yakıt parası bile düşürebilirseniz kârdır. Malum araçlar neredeyse Sıfır yakıtla teslim ediliyor 2-3 km anca götürür depodaki Yakıt Hayırlı olsun şimdiden.
arkadaşlar bana dün antepte servis rapid spaceback 1.2 TSI Green Tec DSG / 90 HP modeline 17 inch jant, panaromik tavan ve sporcu koltuğu ekiyle 64750 tl fiyat teklif etti sizce fiyat nasıldır (RENK BEYAZ)
Murat bey geçen internetteki ilanlara baktım. Kilometresi 3000-4000 olan araçlar var ve fiyatları çok çok uygun. Eğer takıntılı değilseniz bu ilanlara da gözatıp karar verin derim. Arada 10 bin lira oynuyor en az..
baktım az önce ilanlara öyle 3000-4000 kmde 59.000 e araç göremedim. Araçlarımızın değeri öyle düşmedi, yapmayın. Birçok araç alındığından yüksek rakama satışta şu an.
Sedat bey o ilanlarda problem olmalı... Aracımın sıfırı 69.500 civarına gelmişken ben açıkçası 6.500 km deki aracımı 59.000e vermem... Üstelik zam öncesi 62.800e aldığım halde...