0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende rapid var tıkır tıkır çalışıyor arabanın kaput açma kolunun yanında beyin girişine takılan bir alet 5 dolarrr bedava desem yeri bluetooth ile bağlantı kurup anlık bilgi akışı alıyorsunuz arabanızdan eğlenceli bir şey hemde size arabanızın performansı hakkında bilgiler veriyor tork hızlanma süresi devir saati falan filanhttp://tr.aliexpress.com/item/2014-HOT-SELLING-MINI-ELM-327-elm327-OBD-Scan-OBD-II-Diagnostic-Tool-V2-1-Support/1636888565.html
dx den aynısını aldım. yaramaz çalışmıyor.
5 yıldır elm 327 wifi kullanıyorum, tablet yada akıllı telefon fark etmiyor, program olarakta dashcommand kullanıyorum, hatta bununla ilgili konu bile açmıştım, dashcommand ile performans ölçümü diye, ama kimse fazla ilgilenmemişti, ben ön konsola exogear tablet tutucu takıp tablet ile aracı eşleştirip bir çok bilgiyi görebiliyorum, seyir esnasında canlı veri takibi yapmak isteyenler için güzel bir seçenek.
Wifi olani ios isletim sistemiyle kullanabiliyor musunuz? Ios um var bt lu elm327 ile baglanamiyorum..
IOS İçin uygun bir link verebilirmisiniz.
ios için dashcommand veya torque pro programlarını googledan bulup yükleyebiliyorsunuz.Eğer bulamazsanız size mail olarak programı gönderirim, bir ara.