škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Vag com da özellik açma

saday · 22 · 8782

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı saday

• CABRİO
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar, rapidlerin gizli özelliklerini açmaktayım, geçenlerde bir yeti sahibinin de talebi üzerine sizlerinde bilgisi olsun dedim, eğer aracınızın gizli özelliklerini açtırmayı düşünürseniz bu konuda istanbul avrupa yakasında bu konuda yardımcı olabilirim, isteyen arkadaşlarım pm den ulaşabilir.

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.medyaurfa.com
Ankara'da var mı bildiğiniz ? ve hangi özellikleri açılıyor ?

Çevrimdışı saday

• CABRİO
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: baba63;532283
Ankara'da var mı bildiğiniz ? ve hangi özellikleri açılıyor ?

ankarada yok, araç versiyonuna göre değişiklik gösterir özellikler, yani donanım zenginliğine bağlı.

Çevrimdışı rocky62

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: saday;532286
ankarada yok, araç versiyonuna göre değişiklik gösterir özellikler, yani donanım zenginliğine bağlı.

2014 Yeti 1.6 TDI DSG Ambition hangi gizli özellikler açılabiliyor?

Çevrimdışı saday

• CABRİO
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rocky62;532287
2014 Yeti 1.6 TDI DSG Ambition hangi gizli özellikler açılabiliyor?

Araciniz da far ve yağmur sensoru var ise kayda değer özellikler açılıyor, en net bilgi araca baglaninca elde ediliyor, aracınız ne kadar donanımlı ise o kadar özellik açılıyor

Çevrimdışı mşah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Benim bildiğim kadran selamlama dışında yetide açılacak pek özellik yok zaten elegance'da hepsi açık

Çevrimdışı ockucukay

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
evet ben açtırdım. açtırdıktan sonra araba kafasına göre çalışıyor. örneğin bazen aynalar kapanmıyor, bazen camlar kapanmıyor gibi. servise götürüp yazılımı güncelletmem lazım ama zaman bulamıyorum bu aralar...

Çevrimdışı saday

• CABRİO
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mşah;532334
Benim bildiğim kadran selamlama dışında yetide açılacak pek özellik yok zaten elegance'da hepsi açık

Octavia ve süperb lerde bile bir çok özellik kapalı geliyor, sonradan açılıyorken yetide hepsi açık gelmesi çok iyiymiş, demek ki yetiye özel muamele yapmışlar, passat ve jettalar da bile hepsi açık gelmiyor.
Yakın zaman da bir yeti kodlayacağım, bakalım neler açık neler kapalı o zaman göreceğim, durumla ilgili gelişmeleri sizler ile burada paylaşırım, sizler de böylece ne var ne yok bilgilenmiş olursunuz.

Çevrimdışı saday

• CABRİO
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ockucukay;532359
evet ben açtırdım. açtırdıktan sonra araba kafasına göre çalışıyor. örneğin bazen aynalar kapanmıyor, bazen camlar kapanmıyor gibi. servise götürüp yazılımı güncelletmem lazım ama zaman bulamıyorum bu aralar...

Siz nerede açtırdınız?, bu güne kadar özellik açtırıpta aracında komut sorunu olan ilk defa duydum, ilk açtırdığınız da normal çalışıyor du da sonradan mı böyle oldu yoksa açtırdığınızdan beri mi böyle, bir de aracınıza sonradan donanım eklediniz mi ve bunların kodlamalarını yaptırdınız mı?

Çevrimdışı mşah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: saday;532361
Octavia ve süperb lerde bile bir çok özellik kapalı geliyor, sonradan açılıyorken yetide hepsi açık gelmesi çok iyiymiş, demek ki yetiye özel muamele yapmışlar, passat ve jettalar da bile hepsi açık gelmiyor.
Yakın zaman da bir yeti kodlayacağım, bakalım neler açık neler kapalı o zaman göreceğim, durumla ilgili gelişmeleri sizler ile burada paylaşırım, sizler de böylece ne var ne yok bilgilenmiş olursunuz.

Merakla bekliyoruz, eğer akla yatkın özellik varsa uygulanabilir ama bir sitede görmüştüm diğer modellerin bir sürü kod varken yeti için 1-2 tane ancak vardı.

Çevrimdışı gunerkan

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
start stop sisteminden kurtaracak bir çözüm varmıdır ? Uygulayan bilen varmı ? Her araca bindiğimde kapatmak ayrı bir angarya oldu. Yetide tek sevmediğim olay bu

Çevrimdışı saday

• CABRİO
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gunerkan;533589
start stop sisteminden kurtaracak bir çözüm varmıdır ? Uygulayan bilen varmı ? Her araca bindiğimde kapatmak ayrı bir angarya oldu. Yetide tek sevmediğim olay bu

start stop kodlama ile devre dışı bırakılıyor, bir çok skoda da uygulandığını gördüm.

Çevrimdışı saday

• CABRİO
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mşah;532334

Elagans yetide kadran selamlama haricinde o kadar çok özellik var ki aktif edilebilecek ben bile gözlerime inanamadım, forum üyelerimizden ünveren55 in aracında yok yokmuş maaşallah, zamanı kısıtlı olduğundan 7-8 özellik aktif ettik, ama kendisi acil gitmesi gerektiğinden hepsini kontrol edemedik, daha kombine edilebilecek bir çok özellik vardı, araç bende 2 gün kalabilse çok şeyler denerdim, yani aracın elegans full olması tüm özelliklerinin açık olacağı anlamına gelmiyormuş bunu anlamış oldum.

Çevrimdışı mşah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: saday;533597
Elagans yetide kadran selamlama haricinde o kadar çok özellik var ki aktif edilebilecek ben bile gözlerime inanamadım, forum üyelerimizden ünveren55 in aracında yok yokmuş maaşallah, zamanı kısıtlı olduğundan 7-8 özellik aktif ettik, ama kendisi acil gitmesi gerektiğinden hepsini kontrol edemedik, daha kombine edilebilecek bir çok özellik vardı, araç bende 2 gün kalabilse çok şeyler denerdim, yani aracın elegans full olması tüm özelliklerinin açık olacağı anlamına gelmiyormuş bunu anlamış oldum.

Neler açıldığı konusunda aklıma hiç bir şey gelmiyor ama çok merak ediyorum bir kaç fikir versen iyi olurdu aslında

Çevrimdışı unveren55

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: saday;533597

siz ünitenin üzerinde biraz çalışın,fatih bey müsait ve geniş bir zamanda tekrar buluşuruz.ben daha aracı incelemedim bile.sizden ayrıldıktan sonra henüz araca binme fırsatım olmadı :))