škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Vag com da özellik açma

saday · 22 · 8766

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı saday

• CABRİO
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mşah;533606
Neler açıldığı konusunda aklıma hiç bir şey gelmiyor ama çok merak ediyorum bir kaç fikir versen iyi olurdu aslında

Hatırladığım kadarı ile, konfor sinyali, far ve aydınlatma ile ilgili en çok, silecekler, kapı  kilitleri tam hatırlayamıyorum ama gerçekten çok özellik var elegans yetide.

Çevrimdışı saday

• CABRİO
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: unveren55;533607
siz ünitenin üzerinde biraz çalışın,fatih bey müsait ve geniş bir zamanda tekrar buluşuruz.ben daha aracı incelemedim bile.sizden ayrıldıktan sonra henüz araca binme fırsatım olmadı :))

Mustafa abi, iş yerlerimiz yakın, ziyaret edersen bir ara memnun olurum, araçla uğraşmaktan doğru dürüst sohbet edemedik:)

Çevrimdışı turkayenez

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: saday;533623
Hatırladığım kadarı ile, konfor sinyali, far ve aydınlatma ile ilgili en çok, silecekler, kapı  kilitleri tam hatırlayamıyorum ama gerçekten çok özellik var elegans yetide.
Bu yazdıklarınız (konfor sinyali, far ve aydınlatma, silecekler, kapı  kilitleri) zaten maxi dot ekrandan aktif/pasif edilebiliyor. Vag com a gerek yok...

Çevrimdışı saday

• CABRİO
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turkayenez;533742
Bu yazdıklarınız (konfor sinyali, far ve aydınlatma, silecekler, kapı  kilitleri) zaten maxi dot ekrandan aktif/pasif edilebiliyor. Vag com a gerek yok...

Aktif pasif etmeden bahsetmiyorum zaten, bunların bazı kombinasyonları var onları değiştirmekten bahsediyorum, maxi dot ta bunların kombinasyonu varmı hiç bakmadım açıkcası, maxi dot aç kapa yapabilir ama kombinasyonlar vag com ile olabiliyor, maxi dot 250 kanal kombinasyon gösterebilir mi onu bilmiyorum açıkcası.

Çevrimdışı Coşkun

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Bazı forumlarda inceleyip gördüğüm özeliklerin neredeyse hepsi yeti elegance da mevcuttu olmayan ve olsa iyi olur dediğim sadece geri viteste sağ aynanın aşağı eğilmesi oda elektriksiz hafızasız koltuk mevcut olan modellerde oluyormu onu bilmiyorum eğer oluyorsa işe yarayacak aktif olmayan bir tek o vardı benim gözüme çarpan onun haricinde radyonun skin değişimi renk değişimi pekte önemli birşey değil akan suyu silme 6 saniye sonra sileceğin tekrar çalışması filan zaten yeti elegance da mevcut yağmur yağdığında kapılar kilitli ise camların otomatik kapanması da mevcut geriye pekte gerekli bir şey kalmıyor forumda gördüğüm seçeneklerin dışında bir şey varsa bilemem amerikan park modulü denen 4 lülerin sürekli yanmasını gençler seviyor ama bana göre çok gereksiz ve etraftaki araçların hata yapmasına sebeb olabilecek bir şey

Çevrimdışı Toygar

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Coşkun;533767
... olsa iyi olur dediğim sadece geri viteste sağ aynanın aşağı eğilmesi oda elektriksiz hafızasız koltuk mevcut olan modellerde oluyormu onu bilmiyorum eğer oluyorsa işe yarayacak aktif olmayan bir tek o vardı benim gözüme çarpan...

Park ederken sağ arka jantı kaldırıma sürterek çizdirdikten sonra Ender Elektronik'e konuyu sormuştum(Aralık 2014). Gelen yanıt şöyleydi: "Maalesef sizdeki modellerde sağ aynanın aşağı inebilmesi için ayna içindeki motorun değiştirilip yeniden programlanması gerekmektedir. Bu motor tahminen serviste 280-300 TL'dir"

Araç yeti greenline 2013 TDİ elegance(elektrikli sürücü koltuğu yok)

Çevrimdışı Coşkun

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Toygar;534904
Park ederken sağ arka jantı kaldırıma sürterek çizdirdikten sonra Ender Elektronik'e konuyu sormuştum(Aralık 2014). Gelen yanıt şöyleydi: "Maalesef sizdeki modellerde sağ aynanın aşağı inebilmesi için ayna içindeki motorun değiştirilip yeniden programlanması gerekmektedir. Bu motor tahminen serviste 280-300 TL'dir"

Araç yeti greenline 2013 TDİ elegance(elektrikli sürücü koltuğu yok)

Benimde çizmediğim jant kalmadı heleki ön jantları çok çizdim bazen çok dar sokaklarda manuel olarak indiriyorum aynayı araçlarımız aynı yanlız elektrikli ısıtmalı koltuk olan modellerde aynanın eğilmesi standart olmalı