Arkadaşlar; 2013 nisan ayında Türkiye'ye gelen ilk araçlardan 2 tane aldık. Ben kapuçino beji aldım ardaşım beyaz aldı. Arkadaşın arabasında ikinci haftada arıza oldu bir parçayı değiştirdiler (Arızanın tam ne olduğunu bilmiyorum), ilerleyen zamanlarda xenon far arızalandı, garantiden değiştirdiler. O zaman araba 33 bin km civarında idi. 40 bin oldu araçta kavrama arızası oldu yine bir parça değişti ama bu sefer araç nerdeyse 3 hafta serviste kaldı, 50 bin civarında DSG arıza lambası yandı yine bişeyler değişti. ARkadaşım arabadan soğudu ve 3 hafta önce 67 bine sattı.
Benim araba şuanda 41 binde. Bende de 30 binde xenon değişti, şimdi kontakt arızası var (Parça sipariş ettiler bekliyoruz), bunun üstüne hava yastığı lambası yandı. Bakalım kavramada da arıza çıkarsa bende satıp kurtulucam.
A7 almak benim için hata değildi çünkü jetta almak istemiyordum ama servis ağını yetersiz olması skoda da en büyük problem. Adıyaman'da yaşıyorum burada Ford, Renault, Fiat, Hyundai ve VW bayisi ve servisi var. Bir daha araç değişikliğine servisi göz önünde bulundurucam. Herkese saygılar.