Elantra sonata ve santa fe yi umarım passat jetta touareg ile karsılastırmayacaksınız her anlamda dağlar kadar fark oldugunu biliyo olmalısınız. Tekrar söylüyorum Türkiyede yapılan bir araştırma bulup önüme koyarsanız sevinirim.
Elantra hiç kullanmadım, Sonata ve Santa Fe gayet kaliteli araçlar. Hele hele siz o araçların bir de ABD donanımını görün. Bize burda Highline cart curt diye kakaladıkları donanımlar ABD'de bu araçlarda standart + VW'nin 3 katı garanti ile geliyorlar.
@basar
@kaptan52
Sizinde bildiğiniz üzere bu diyalog vw ve grubunun kaliteli araç üretmediğini söylemeniz üzerine kuruldu @basar. Öncelikle sizden kalitenin kelime anlamına bakmanızı rica ediyorum sorunsuzluk ve kalite aynı şeymidir ? Ben sizin için ekleyeyim ' Kalite Bir şeyin iyi veya kötü olma özelliği. Mala değer verdiren, yapım, dış manzara, renk ve tat gibi ona ait özelliklerin hepsine kalite denir.' Şimdi gelelim konumuza. Bana bir kişi çıkıpta bu kalite tanımına göre desenki Hyundai Renault Ford Nissan Kia Vag gruptan daha kaliteli. Ama bunu söylerken inanarak söylesin. Çünkü ben kalitenin kelime anlamı üzerinden konustum bu zamana kadar sizse işin içine amerikadaki ülkemizle alakası dahi olmayan ülkemizde satışı bile yapılmamıs araçların çıkarttıgı arıza istatistiğini attınız. Renkler ve zevkler diyerek cümleden bayramınız mübarek olsun diyorum. Hayırlı cumalar.
Ben VW grubu kaliteli araç üretmiyor demedim. Siz VW grubu kaliteli araç üreten ender firmalardan biri dediniz, ben de buna itiraz ettim. Paylaştığım listedeki araçların yarısı Türkiye'de de satılıyor bu arada. VAG grubu kaliteli hissi veren araçlar üretiyor doğrudur, en azından ilk 90 gün falan
Size de iyi bayramlar.