arkadaşlar, ön takımdan ( ön sağdan özellikle ) bozuk parke yolda çukurlarda ses geliyordu, amartisörler patlamıştı.hemen değiştirmedim biraz sürdüm üstüne.sonra değiştirmeye gittiğimde, ön iki amartisör, amartisör kafasındaki bilyalar, disklerım bozuk oldugu için onlarıda değiştirmiştim, tabla burcları değişti.ustaya diğer parçalarıda kontrol et dedim.rotları falan baktı sağlam dedi.bu saydıklarım değişti.bunları yaptıralı yaklaşık 4 ay oldu.ama nedense hala istediğim gibi taş gibi olmadı ön takımım.bizim trabzonun parke yolları aşırı derecede bozuk.tarlada gidiyoruz resmen şehir içinde bazı bölgelerde.yemin ediyorum o yollara girince zorunlu olarak, acıyorum arabaya.ön takımım amartisör patlak iken düzgün parkede bile tıkır tıkır yapıyordu.şimdi ise o parke yolun aşırı derecede bozuk olan yerlerinden geçerken, ön takımda biyerlerde boşluk oldugunu hissediyorum.özellikle sağ tarafda biraz daha fazla sanki.aşırı derecede ses alamıyorum, yada alıyorum ben ayırt edemiyorum o bozuk parkeden gelen sesleri.bu değişen parçalardan sonra, başka hangi parçalar ön takımda boşluk ses yapar.birisine sordum, adam bakmadımı değişmedimi dedi amartisör takozlarını.değişmedi dedim.baktımı onuda bılmıyorum.baksada anlarmı onuda bilmiyorum
şimdi ben arabayı yapan ustaya getircem ama, belki aklı kesmez.birazda ben yönlendirmek istiyorum.nerelere bakılması gerek arkadaslar, nasıl anlaşılır, adam levyeyı koyup bakıyo, bunu yapmasıyla rotun bozuk oldugunu tam anlayabiliyomu mesela, akıl verin bana lütfen.ön takım taş gibi olsun istiyorum