Üstat daha önce yazdıklarım bir boş dolu meselesine kurban gitti. Bence ilanda taktiği değiştirmeli ve Aracı viaportta gösterecek olman harici açıklamaları silmelisin. Hani ben araç alacak olsam ve bu aracı beğeniyor olsam reklam yazanı değil en sade ve fiyatı en makul yazanı bulmak isterdim.
41250 tl iyi bir fiyat ama ben modeli skoda web sitesinden inceleyip fiyat listesine bakınca kabaca fiyatı 45000tl olarak algılarım. Açıkçası jant zevk meselesi ve kimse ekstra para ödemek istemez. O sebeple 40000tl diye düşünerek telefon açardım ve açıkça bu talebimi iletirdim. Düşündüğün gibi satman dileğiyle.
Dostum düşüncen için teşekkür ederim, bi arkadaş ilk arayanlar önemlidir demişti ve ben 40.000 teklif edeni reddetmiştim, reddetmeseydim 41 e anlaşırdık büyük ihtimalle. Ama arkadaş araç almış. Neyse.
İlandaki yazdıklarım müşteriyi kaçıracak şeyler değil, gereksiz uzunda olabilir ama alıcı yok piyasada. Sonbaharda genelde satışlar azalıyor, ilkbahar yaz ayları daha yüksek oluyor satışlar. Bide buna ülkedeki ekonomik belirsizlikler eklenince ortam durgun baya.
Fiyatım uygun aslında ama alacak kişi yok, 40 bini verecek adam 41 i verebilir zaten. Ben aracımı çok emin ki bahar yaz aylarında 43 e net satabilirim. 2-3 bin az para değil, bu farka çok insan var ikinciel alan, ki ben o aylarda sıfıryla aynı fiyatta araçların ilanlarda dolup taştığını gördüm.
Gerekirse nakit ihtiyacımı başka şekilde çözüp satmicam fabiamı. Kalsın, şimdi 40 a satıcağıma gelecek zamlarla seneye 45 e satarım ilkbaharda. Fiyatı iyice öldürmeye gerek yok, ilk defa araba alıp satmıyorum zaten, piyasanın nasıl döndüğünü biliyorum. Ama yinede sağol düşündüğün için.