Arkadaşlar herkese iyi günler. Benim rapid kullanıcılarına birkaç sorum olucaktı şaun ailecek kendimize yeni bir araba almak istiyoruz bu araba 0 km yeni çıkış olucak skodanın rapid model arabası dikkatimi çekti sedan ve güzel bir araba dışardan bakıldağında sanki jetta clasmanında bir araç. Fakar bu araba b segmenti olarak geçiyor yani biz aracı aldığımızda 4 veya yeri geldiğinde 5 kişi rahat uzun yola çıkabilirmiyiz bunu öğrenmek istiyorum ayrıca bu arabanın 0 ı şuan 70bin kusur bi fiyata satılıyor diye biliyorum bu fiyat bu arac için verilir mi yani verdiğimiz paranın karşılığını alabilirmiyiz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Kardeş, 4-5 kişi rahat yolculuk yaparsın, bagaj ve ekonomi olarak seni tatmin edeceğine inanıyorum, ama bu aracın en dolusu ile bir jettanın en dolusu arasında çok fark var bunu bil, aracın dolu olmasına rağmen bazı eksikleri var, 70.000tl edermi? bence etmez ama şu zamlardan sonra hiçbir araba fiyatını etmez bence, 1.6 tdi manuel alacaksan güçlü bir araç almış olursun, ama dsg alırsan güçten biraz feragat eder konfor alırsın, önceden bu paralara iç kaplama malzemesi daha iyi araçlar alınırdı ama şimdilerde malesef, iç aksam plastik serttir bu araçlarda ve konsol trim sesleri genel sıkıntıdır, motor olarak vw motoru vardır ve problemsizdir, forum da bir çok kardeşim sedan rapid den memnundur ama dediğim gibi ortak sorunlar malesef var (trim sesleri vs.gibi).Bende hatchback olanı var ve iç hacim genişliği çok iyi, sedan da aynı keza, içi çok ferah bir araç, lift back bir araç olduğundan bagaj yükleme olanağı diğer sedanlara göre avantajlıdır, yerden yüksek olduğundan altını pek sürtmezsin, bu aracın eş değeri seat toledo dur, ona da bak, birebir aynı araçtır sadece amblem ve far yapısı farklıdır, ikisine de bak, elinle araçlara dokun, içlerine bin ne hissediyorsun ona bak sonra almaya karar ver, aldıktan sonra vah tüh demeyesin, sağlıcakla kal.