Selamlar Beyler,
Dün akşam Bolu Dağı Tüneli'ne çıkmadan Kaynaşlı Viyadüğündeki Karanlık bölgede TIR kaza yapmış ve Parçaları kopup yola düşmüş. Arkasından gelen herkes yani bizler zinCirleme olarak Tırın kopan parçalarına vurduk.
130 KM hızla Otobanın tam ortasında bir şeye vurdum ve neye vurduğumu bilmiyorum. Araba, Kamyon, Tır, Otobüs herkes aynı şeyi yaşadı.
20'ye yakın araç bu şekilde Zincirleme parçalara vurarak kaza yaptık. Korku filmi gibiydi.
Herkes 4'lüleri yakıp çekti Trafik durdu daha sonra araçlara baktık benim araban diğerlerine göre nispeten iyiydi.
Bazı son model araçlarda falan ciddi hasarlar vardı.
benim arabanın Fabia 1 Classic Sis Farkı (Plastik Kapak tarafı) kırıldı komple ve Aracın altının vurmamasını sağlayan plastik parça kırıldı.
Allah'tan Kartele ya da aracın altına direk bir zarar vermedi Tampon'da ve tampon altında hasar var.
Bu arada şunu fark ettim arkadaşlar.
Vurduğum parça ciddi büyük bir Parçaydı ve ben o parçaya dümdüz hiç Frene basmadan 130 KM hızla vurdum ve Araçta Gıram kayma, şeritten çıkma ya da herhangi bir şey olmadı.
Şimdi sizlere sormak istediğim, Sis Farı plastik kapakları ve o bahsettiğim araç altı korumalığı sizce fiyat olarak ne kadardır ?
iyi çalişmalar arkadaşlar.
saygilarimla.