Sorgulamanın Türkçe sayfası çalışmıyor. Ben de İngilizce siteden baktım, google translate'den çevirttim şöyle bir cevap aldım:
Sayın ŠKODA müşterisi,
Biz Gönderdiğiniz Taşıt Tanıma ile aracınızın yerleşik Tipi EA 189 motoru, Dynometer çalışmaları sırasında azot (NOx) oksitler değerleri farklılıklar neden olabilir yazılım tarafından etkilendiğini sizi bilgilendirmek için üzgünüz. Araban teknik açıdan ve trafik güvenliğinin güvenlidir.
Biz güven kırık için çok üzgünüz ve teknik bir çözüm bulmak için tüm hızıyla çalışıyor. ŠKODA bu onarım doğrudan ilişkili maliyetini karşılamak olacaktır.
Biz doğrudan doğruya gerekli hangi adımları açıklamak için sizinle irtibata olacaktır. Biz bizim pahasına gerekli düzeltme çalışma yapacağız.
Saygılarımla,
ŠKODA.
Lütfen dikkat: biz sadece ŠKODA araçlar hakkında bilgi verebilir. Diğer Volkswagen Grubu markalarının, ilgili marka web sitesini ziyaret edin.
Tabii çeviri düzgün değil ama anladığım kadarıyla benim araç da sıkıntılı. Bundan sonraki gelişmelere göre ben de bir yol haritası çizmeyi düşünüyorum. Bakalım neler yapabileceğiz.