0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet orasi var ama ben bi tanede bizi bolumumuzde bizler icinde olmasi gerektigini dusundugum icin actim bakalim hayirlisiUmari en yakin zamanda bi cozume ulasilir sizin sikintida korhan bey
olsun hatta sabit başlık olsun rahat takip edilsin, bence de iyi olur, mesela ben geçenlerde arka plakalığı söktüm, her bagaj kapatışta zonk zonk titreşim sesi yapıyordu çok sinir oluyordum, sökmüşken yazılarıda kalınlaştırdım ve kenar çerçeve çizgilerinide silip çakma APP plaka yapıp direk kapağa yapıştırdım, oh be dünya varmış zonklama sesinden kurtuldum, en yakın zamanda resim paylaşırım yapmak isteyenlere örnek olsun.
Bende tamamen plaka cevresinindeki koruyucu sokup 3m bantla yapistirdim plaka araci aldimda satici kendi app yapmis zaten (:Birde on panjur icin krom parcalarim geldi bu gun elime ulasicak bu aksam yada yarin uyguliycam bende fotograf paylasirim (: birde su plaka aydinlatmasini ve tum aydinlatmalark beyaz ledle degstrmek istiyorum bu islemi serviste yaparlari disarda uygulama yaptirmaya garanti olayindan cekiniyorum