0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sakaryadan otokurdan siparis ettik. Ankarada ismi lazim degil bir yetkili satici firma, akusu bitmis araclara showroomda simdi bisey yapamayiz diyerek suratiniza bakmiyor. Hatta daha ileri gidip neyine bakicaktiniz ben cevaplayim dedi, ben de gostergeler ses sitemi vs deyince zaten ses sistemi kapatiliyo goremezsiniz dedi. Saka gibi degil mi?
bu yüzden ankaradan sipariş vermedik yeni aracı. aynı tas aynı hamam gidiyorlar değişen birşey yok. merak ediyorum And ve Efe den burayı takip eden şikayetleri okuyan bir Allahın kulu yok sanırım
Siz nerden verdiniz? Hangi model donanimdi?
Ne yazık ki "Şaka gibi" değil. Ülkemizde buna ticaret, o işi yapan heriflere ise tüccar deniyor maalesef.. Müşteriyr bir "Buyrun" demekten aciz olanlarını bile görüyoruz. Acı ama Türkiye'mizin gerçeği bu..
o yüzden 500-1000 lira fazla olsun ama ilgi güleryüz gösterilen yerden alayım mantığındayım
Evet bu anlamda sakarya bayisi oldukca iyiydi. Akliniza gelmeyecek seyleri bile acikliyorlar, odeme planlari, opsiyonlarin kaca maloldugu, hangi kombinasyonun daha uygun olabilecegi gibi... hatta test surusunde de hic bilmiyormuscasina anlattilar.
Fabia dan vazgectik arkadaşlar. Başka bahara artik...