Yeniden merhaba arkadaşlar çok fazla konu açıyorum biliyorum ama bu akşamki yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.
Öncelikle bu 94 favoritimi almamdan bu yana bu araçla yaşadığım ilk trafik deneyimim. Akşam 6da işten çıktım maltepeden küçükçekmeceye yola çıktım. Bilseydim çıkmazdım çok rezillikti. Yola çıktım herşey normal hava azcık karardı yaktım farlarımı. Sağ şeride geçmek için verdim sinyali o da ne! Araba hem sinyal veriyo hem de uzunları yakıyo! Dedim acaba selektör mü takılı kaldı? Yooo sağ sinyal veriyorum hem sinyal veriyor hem uzunları yakıyor. Hobaaa dedim sağa geççez diye kesin birinden yicez dayağı hadi bismillah..
Nitekim yine sıkışık bir anda sinyal verdim selektör atmaya başladı öndeki adam ne var lan diye kaldırınca elini tırstım dedim abi sensin kapadım farları. Adam insin aşağı gel de anlat
-Abi ben şey eeee sinyal kolum bozuk da (dıkş*)
Benden önceki sahibi elektrik işleri için manava, bakım için züccaciyeye, motoryağı değişimi içinse lokantaya falan gitmiş herhalde.
Ya da benim gibi iyi bir usta bulamamış. (Dedeye sahip çıkalım sevgili forum arkadaşlarım Allah rızası için istanbulda bir skoda elektrikçisi ve motor ustası tavsiyesi lütfen...)
Sonra baktım arabanın harareti ortaya yaklaşmaya başladı araç haliyle fan açtı. Devir düştü motor sesi oldu 1.9 tdi. Titredi etti neyse sonra stop etmeye başladı. 1de kalkıyorum debriyaj 2, araba ben tam vitesi atarken stop -_- Bunu bugün hiç yoksa bi 30-40 kere yaşadım. Sadece park esnasında 4 kez stop etti.
Yardımlarınızı bekliyorum çaresizim...