0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gecmis olsun eger boyanacak derlerse kaputu hic elletmeyin sadece tamponu yaptırın bence bizim insanımız ikinci elde pireyi deve yapmaya bayilir kaput boyali deyip sorun cikarirlar
öncelikle geçmişolsun. benim araçta da ön tanponun panjuruna köpeğe çarpmamdan dolayı sadece ön panjurun (17 dilim olan) 2 dilimi kırıldı zaten çok hafif çarptım. panjur ayrı olmadığından grupoma kaskodan hasarsızlık bozulmadan tamponu değiştirdim. eğer kaskonuz grupoma ise sıkıntı yok. maliyeti 1300 artı boya 400 toplam 1700tl hasarsızlık bozulmadan ikinci yılki kaskoyuda grupomadan yaptırmak kaydı ile hasarsızlık bozuladan komple ön tamponu orjinali ile değiştirdim. yani hasar sizinki kadar bile değildi. panjurun parçası dahi elimdeydi fakat yama yapışma olmasın diye bir de kaskonun böyle bir hizmeti var diye tamponumu yeniledim.
Aynı şekildeki hasarlı tamponumu sigorta tamir ettirmedi, direkt değiştirdi, zaten tamir de olsa, tekrar bir esneme sonrasında boyası, macunu vs.. çatlar, atar... değişim daha mantıklı.
Bu durumda bütün teminatı mekan sahibi yapması gerekiyor.Benimde 5-6 sene önce geri gelirken trafik tabalası arka tamponun sağ köşesini yırtmıştı auto kingden yaptırmıştım sizde ilk önce auto kinge bi başvurun derim.Tabi bu işlemlerden önce tamponu söküp arka kısmına bir baksınlar aynı zamanda sis ve farıda kontrol etsinler çatlak vs olabilir kışın buğu yaparsa keyfiniz kaçar.
+1Vale çalıştıran işyerleri, valelerin neden olduğu kazalara karşı sigorta yapma zorunluluğunda...Size çarpan vale de bu teminat kapsamı içinde dir büyük olasılıkla...Valeyi değil, işyerini muhatap alacaksınız