Aracınız çalışırken bahsettiğiniz gibi kilitleyemiyorsunuz. Araç çalışmasa bile anahtar kontakla takılıysa kumanda tuşları zaten çalışmaz. Kapıdaki kilit tuşundan kilitleseniz bile ön sağ kapı iç kapı kolundan açılacaktır.
Yeri gelmişken bilmeyenler için; Aracınız çalışmıyorken kumandanın tuşuna bir kez basarak kilitleseniz içerden açılmayacacaktır. Eğer aracın içerisinde birisi varsa açamayacaktır. İçeridekilerin kapıyı açabilmesi için kilitledikten sonra 10 saniye içinde ikinci kez kumandanın kilitleme tuşuna basın. Bu şekilde yaparsanız kapı dışarıdan açılmaz ancak içerideki istediği zaman kapıyı açabilir.
Selçuk Bey bilgilendirme için teşekkür ederiz.
Bagaj kapağını açma konusunda da tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Örneğin, araç çalışırken tüm kapılar kapalıyken dışarıdan bagaj açılmak istendiğinde açılmıyor. Kumanda da haliyle çalışmıyor. Stop edip bagajı kumandadan öyle açıyorum.
Ancak araç çalışırken şöfor kapısı açık olursa (veya başka bir kapı * onu denemedim) bagaj dışarıdan açılabiliyor. Mantıken araç çalışsa bile şoför kapısı açık olduğu için araç sahibinin inip bagajı açmak isteyebileceği düşünülerek olsa gerek.
Ancak yine bir başka gün araç yine çalışırken kumandadan 3-4 kez bagaj açma tuşuna bastığımda bu seferde bagajın kilidini açtı.
Tam çözemedim ben bunu