Benim arabanın sağ arka kapısında tam 8 adet küçük göçük mevcut mesela...
Aynı senin hesap eski oturduğum evde , arabanın kapısında sürekli bir vuruk çizik anlam veremiyordum. Her hafta yenisi ekleniyordu.
Bir gün camdan bakarken benim aracın yanına karşı komşumuz arabası ile park etmeye başladı. Herif de bizim okulda yar doç aynı zamanda da müdür yardımcısı.
Arabayı parketti benimkinin yanına sonra kapıyı acti inmeye çalıştı. Ama ne mümkün herif 150 kilo. Çevresinde uydu dolanıyor yanı o derece. İnemeyince önce kufurleri saldırmaya başladı "muaagodumu nasıl parketmis " falan diye. Sonra hisimla kapısını bir acti KÜÜT benim kaportaya geçirdi. Ben de tabi camdan perdenin arkasından bakıyorum.
Halbuki parkettigim yerde rahat bir insanın geçebileceği kadar aralık. Ama dedim ya herif tek başına bir gezegen sanki NASA uzay gemisi indirir ustune girse o derece. Tabi ben bu durumu hesap edemedim. Herif de amirim aynı zaman da, gidip de herifle kavga edecek halim yok.
Neyse artık dedik sineye çektik o vakitten sonra gittim arabayı arkada köhne bir yere koymaya başladım. Hala izleri durur . Sonra taşındık tabi ordan.
Şimdiki oturduğun yerde de balkon altına koyarsam arabanın üstüne bir tek micmadiklari kalıyor. Çekirdek sigara izmariti tükürük tırnak ne ararsan doluyor arabanın ustu.