Hoş bulduk, Aracı sabah bıraktım saat 5 gibi biter dediler gittiğimde bitmemişti, sadece sensörler takılmıştı, arka tampon, ön tampon ve arka stoplar yerdeydi, Metin bey ve yardımcısı aracın vitesi etrafını sökmüş park sensör tuşunu takıyorlarlardı, bir yandan da kodlama yapıyorlardı, arabayı o halde görünce kısa süreli bir şok geçirdim
Daha sonra bunların gerekli olduğunu düşünerek hak verdim. 2 saat içinde 4 kişi arabaya girişip topladılar saat 7 gibi teslim ettiler. Oldukça hassas ve özenli çalıştıklarına şahit oldum, sökülen parçaları gayet nazik bir şekilde son teknoloji aletlerle taktılar, parçaları ellerindeki yumuşak plastiklerle çıkartıyorlardı. kesinlikle tornavida kullanmadılar, beklerken gelen bir jetta ya hız sabitleyici takmalarını da izledim, son derece profesyoneller 5 dakikada direksiyonu ve sinyal takımını söktü.
Sadece park sensörü var, otomatik park yok. işçilikle beraber 1.650,00 tl, gizli özellikleri de açtı, ona da para almadı sağ olsunlar
Önceki arabam "2008 Passat 2.0 confortline" ön ve arka park sensörüne alışmışım bir kere, onlar olmadan arabadan zevk alamadım. Octaviayı aldığım günden beridir. bir tedirginlik içindeyim, şöyle koltuğumu dibe indirip arkamı yaslanarak araba kullanmayı özlemişim.