0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu yazdığınız özellikleri Ankara'da nerede yaptırabiliriz? Teşekkürler.
Ender, bilgi için teşekkürler. Yaptırmak istediğim özellikler var bir el atacak birini de bulsak super olacak
Ender slm, Ender-elektronik bu işi internetten de yapmaya başlamış. Sabit bağlantı, yapılacak tarafta vag-com ve Alpemix adlı bir program olması gerekiyormuş Acaba nedir bu alpemix? Bulsak uzaktan yapabilir miyiz bu şekilde
Ankara'da üyelerin bu iş için para vermesine gerek yok:) Buluşmalarda kodlamaya da giriyoruz zaten. Şu an en son sürüm kablonun gelmesini bekliyorum, bir dahaki buluşmada muhtemelen kablo elimde olacaktır. Anadolu Yakası'ndaysan Ender Elektronik. Kendim uğraşırım dersen bir kablo al ömürlük olur zaten, neredeyse kodlama parasına kablon olmuş olur.
Yusuf aslında kablo şu an 28 dolar civarında. Kodlamayı parayla yaptirsan 1 kodlama da olsa 10 kodlama da olsa 50-TL para vereceksin. Bu nedenle kablo alsan daha iyi olur bence.
Onlar güncellenebilir olanlar. Benim dediğime güncelleme olmuyor. Kabloyla yazılım cd'si de geliyor. Bizim arabalar trafiğe çıkalı fazlasıyla zaman geçtiği icin son sürüm kablo yeter zaten. Açılabilen bütün özellikler açılabilir.
Yeni kablo bi gelsin okulun ana otoparkına çekicem arabayı VAG-COM KODLAMASI İLE GİZLİ ÖZELLİKLER AÇILIR. MÜR: ŞOFÖR yazicam abi [emoji23] skoda gelirse buluşmaya gel beleş açayım dicem adam kafalarız[emoji23]