Merhaba arkadaşlar,
Superb alma arefesindeyim. Fakat sizden birkaç bilgi almam gerekiyor.
-Öncelikle bu aracın ikinci elinde durum nedir? Daha yeni çıktı sayılır ama aracı alırsam bir iki sene sonra satıp ev almayı düşünüyorum. Ancak çok fazla zarar eder miyim diye düşünüyorum. Sizlerin düşüncesi nedir?
- Kasım ayında bir adet dizel araç gelecekmiş. DSG Prestige paket, sunroof , ACC ve şerit takip var esktradan. Beyaz renkli. 125.000 TL diyor, ama ben Euro düşüşünden dolayı 1-2.000 daha indirim talep edeceğim. Sizce fiyat nasıl?
-Bir de sipariş verme ihtimalim var. Lav mavisi, 1.4 DGS Prestige+ ACC +şerit takip, akıllı far asistanı, kör nokta + DSG kontrollü direksiyon +arka cam sileceği. Aracı yıl sonuna yetiştirmeye çalışacaklar. Eğer kota sorunu olmaz ve süre uzamazsa sunroof ekletmeyi düşünüyorum. Bunun haricinde Canton müzik sistemi ya da Navigasyon arasında kararsız kaldım.
i. Aracın orijinalinde gelen Belore ses sistemine cihazımızı Mirror link ile tanıttığımızda hareket halindeyken navigasyonu kullanabiliyor muyuz?
ii. Navigasyon sistemi alırsak CANTON ses sistemi ile birlikte mi geliyor yoksa sonradan mı eklemek gerekiyor?
iii. Navigasyon sistemini alırsak hareket halindeyken DVD seyredebiliyor muyuz? Ya da içinde TV modülü dahil mi?
iv. Navigasyon yerine CANTON ses sistemi almak daha mı mantıklı olur? Sonuçta cep telefonlarından , tabletlerden Navigasyon kullanmak mümkün.
- Havalandırmalı koltuk 2800 TL. Tam deri koltuk ile birlikte geliyor. Heves ediyorum ama olmazsa olmazım da değil. Siz ne dersiniz? Kullanışlı mıdır, yoksa gereksiz bir lüks mü?
- Yukarıda saydığım aracı Canton ses sistemi, Sunroof ve Havalandırmalı koltuk ile birlikte alırsam 125.350 , Havalandırmalı koltuk ve ses sistemini iptal edip navigasyon ile birlikte alırsam 125.900 TL gibi bir liste fiyatına geliyor. Sizce bu fiyat üzerinden ne kadar indirim alırsam araba alınabilir bir fiyata gelmiş olur?
Bu sorular daha önce sorulduysa kusura bakmayın , göz gezdirdim ama bulamadım, foruma yabancıyım.