0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
skytrack hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim. Araç çok hoşuma gitti özellikl çok ferah çok geniş. Daha yeni olduğu için yakıt olarak tam bilgi olmayabilir ama otobanda 100 km sabit hızla 4.3 ortalama yakaladım. Performans olarak beni tatmin etti ara hızlanmalar fena değil araç 1375 kilo ona göre değerlendşirmek gerekir. Varsa özelden e mail adresiniz yazın resim göndereyim
Yeni superb Active yakıtı çok iyiymiş fabrika verilerine yakın bir değer çıkmış. TSI motor zaten az yakıp iyi performans gösterir. Ben de Trabzon CKR sipariş verdim. Ekstra 1-Ön Arka Park Sensörü 2- Klimatronik ve Yağmur Sensörü 3- Hız sabitleyici4- Katlanabilir yan ayna 5- Arka cam sileceği6- Karartılmış arka camlar ekledim. Nerdeyse style donanım dan farkı kalmadı. Tek fark 125 bg ve diğeri 150 bg di. Endişem performans umarım hayal kırıklığı yaratmaz.
Eğer karar veripte alırsam Şahin den geçiş yapacağım. Herhalde beni çok tatmin eder
Aracın bence tek eksiği krom aksesuarlar Türkiye'de yok yurtdışından sipariş verdirdim inşallah daha güzel olacak
Arkadaşlar cam için krom çıtalar ve ön ızgara için krom kaplama ile ilgili bir çalışma yaptıran ve yurt dışından aksesuar araştıran oldu ise lütfen paylaşalım. Satın alacağım Active için gerekli de:))
Merhaba arkadaşlar,Superb 3 active donanım sipariş verdim. Aralık ayı içerisinde elimde olacak. Yeni alan arkadaşlar yakıt performans ve fotoğraf bilgilerini paylaşırsa bizde skoda ailesine katılmış oluruz. hadekam1985
Mrb Koray Bey.Tanışma bölümünden bi konu açarsanız ilk olarak sizi tanımış oluruz.Krom aksesuar için superskoda ve aliexpress sitelerine bakabilirsiniz...