Merhaba
Geçtiğimiz pazar Yetimizle yolda kaldık :mad:
30.000 km bakıma götürdüğümde önümüzdeki 15.000 km de debriyajla ilgili sıkıntı olabileceğini söyleyip 1500 tl fiyat vermişlerdi. Bizde daha 15 bin km ye çok diyerek kulağımızın üstüne yatmıştık.
Servisten sonra 8000 km de pazar günü yolda kaldık . Aracı servise çektirdik ve Ptesi günü 1510 TL ye debriyaj ,baskı, balata nın değişeceğini , parça sipariş edeceklerini ve en erken (bayram tatilinden dolayı) cuma akşamı teslim edeceklerini bildirdiler.
Bugün yani aracın teslimat gününde sabahtan arayıp , aracı açtıklarını , şu an adını hatırlamadığım bir parçanın daha yanmış olduğunu ve değişmesi gerektiğini , ve bunun için de 850 tl daha ödeme yapmamız gerektiğini bildirdiler. Bu ücreti bana Ptesi-Salı-Çarşamba bildirmiş olsalardı , ona göre araştırıp dışardan fiyat alabilir ve şu ana kadar aracımı tamir olmuş şekilde geri alabilirdim.
Sorun Debriyajda olduğu için kullanıcı hatası dendi. ( Bu benim 3. aracım ve bugüne kadar böyle bir arıza ile karşılaşmadım)
Ayrıca aracı yaptırmaktan vazgeçip , olduğu gibi geri alırsam, aracı açmış oldukları için şu an ödeme gereken bir ücret varmış .
Müşteri Hizmetlerine şikayette bulundum dönüş bekliyorum . Araba da öylece serviste bekliyor.
Böyle bir sıkıntı geçiren oldu mu ? Arabadan soğuduk valla