Tatil yaramadı...evde otururken canım sıkıldı, şöyle bir dolaşayım dedim.kayınbiraderi alıp, yavaş yavaş dolandık, elmadağdan indim, 1,4 tdı90 lık bir polo musallat oldu, herifi geçemedim, bastı, gitti...
nata vega'dan inip, viyadükten geçip, rampayı 130 la çıkarken kaloriferin soğuduğunu farkettim, lambalarda durdum, kalkarken bir baktım, hararet göstergesi sağa yatmış!...
Ne oluyor? Demeden maxi dot kırmızıya döndü, sinyal sesi, yazılar falan, sağa çektim hemen...indim ki, yerler falan hep antifiz....motoru açtım, karanlıkta görünen birşey yoktu, her yer ıslaktı, buhardan görünmüyordu birşey...
gençlerden birini aradım ki arabayı çekelim diye, sağolsun geldi ki yanında zamazingosu da beraber...
Acıdım çocuğa, gönderdim geri...kayınbirader gitti, evinden fiat bravo'sunu getirdi, halat bağlayıp, çektik evin önüne, yarın hem pazar, hem seçim davası var...pazartesine kaldı sanırım, bakalım ne çıkacak?
Her araba çekişimde halat kopardı, bu defa olmadı, helal olsun vw ye, işim düşünce gördüm, kalite trafik seti vermişler, içinde fosforlu yelekten kalite reflektöre, işe yarar herbişey iyisinden konulmuş.eski fabia'mda, ata-efe'nin verdiği set bir işe yaramaz şeylerle doluydu...
Umarım masraflı birşey çıkmaz, hortum falan gevşemiş olur da kolayca halledilir.