Liseden beri beraber büyüdüğüm kankimde Ford C-Max TDcİ Ghia var. Bayada kullanmışımdır, o da fabiamı kullanmıştır yasal durumlardan ötürü
konuya geleyim C-Max oldukça geniş, konforlu bir araç. arkası çok çok rahat, Roomsterdan iyi olduğunu düşünüyorum gerek pozisyon olarak, gerek koltuk, malzeme kalitesi ve detay olarak. Perde falanda çıkıyor camdan. (ama sargısı bozuk bizim oğlanınkinin :kiki:)
Arabanın burnu ile sürerken hiç bir fikriniz yok, Transit gibi bişey, dahada geride oturduğunu düşün
ön cam baya uzanıyor, büyükçe. Sony müzik makinesi var, idealdir. Dijit klima var. O da kafi.
Ama te Gölbaşına kadar çevreyolundan kapışa kapışa gittik, mini mini 1.4 makinemle 1.6 TDCI 110 bg lik arabayla bildiğin t..ak geçtim. iki arabadada iki kişi vardı. Performansça ağır kalıyor. küçük vitesleri hayli kısa, düşük devirde gidebliyor ama hızlanmayı pek sevmiyor. Fabianın çıldırıp sağa sola kafa attığı 1-2-3 lerde oldukça sakin hızlanıyor TDcI C-Max.
Çok büyük, çok ağır, çok rüzgar yiyor. her bi şeyi büyük. benim arabama geçince fare gibi diyor.
uzun dönem ANKARA içi yakıt ortalaması 6.8 litre eurodieseldir, hatırlatayım.
bir otomobili, 60 la kavşak dönmeyi, hele hele 1.8T gibi bi şeyi unut. genelde hüsran olur tekrar al-sat işine girer insanlar, gerçi baban bilir