Arkadaşlar geçenlerde aracımı biraz zorlayım dedim.Konyada havaalanı yolundan evimin olduğu otogar güzergahına dönmek için böyle yuvarlak sizi başka yola aktaran şeyler olur ya adı her neyse artık işte oraya çıkarken gaza yükleniyim dedim dairesel bi virajı yaklaşık 100 km ye yakın bi hız da almaya başladı donuş iyice keskinleşince araba şeritte kalmakta zorlanmaya başladı aynalara baktım arkada araba yok ayağımı frenin üzerine yaklaştırdım ve direksiyonu biraz daha çevirdim.artık diğer şeride kaymaya başladı o sıra kuvvetli bi cıyyyyyyyk diye ses geldi sol on tekerden arabanın hızı 80 e duşmuştu ve beni mutlu etti aracımın bu tepkisi.yol tutuşunun azaldığını hissedince ufak frenlemeler yapıyor ama ben biraz fazla zorladığım için sert Bi frenleme yaptı.artık devreye giren xds midir edl midir bilmiyorum ama fabia beni mutlu ediyor her binişimde
geçen Boludan Ankaraya otobanda seyehat ederken müzik açıktı biraz sesli
araba 160 olmuş haberim yok 1 motor bide ses te yok müzikten
dedim şunu bi 170 yapayım 169 dan sonrası yemedi
sonra o gazla otoban sert virajlarına 150 ile girdim ama en ufak şeritten kayma göstermedi . Şaşırıyorum bazen küçücük araba sonuçta . Koltuk ayarımda gömebildiğim kadar gömdüm boy 1.80 e yakın kaputu görmüyorum zaten koltukta geride dizim anahtara değiyor (buraya bi eksi veriyorum) bu şekilde sanki passat bas basabildiğin kadar
( ama sadece otobanda basalım
)