Fiyat ne kadar hocam olabiliyorsa eğer servisle goruşcem olmuyor demişlerdi ama var diye biraz bastırınca getirirler
Hocam ben olacağına %99 eminim çünkü Avrupa sitelerinde görüntülü park sensörü donanıma ekleniyor. Yani araç oluşturucu da kendin güzelce seçip ekliyorsun. Tabi benzer özellikte araç stoklarında olabileceği gibi o donanımda fabrikadan getirtebiliyorlar çünkü hem teslimat hem de gümrük kolaylığı mevcut.
Mutlaka park pilot özelliği Swing multimedyada da VAG COM ile açılabiliyordur .Markanın böyle bir özelliği koymayacağını da, multimedya üreticisinin bu özelliği atlayacağını da sanmıyorum.
Ben Yüce otonun aynı özellikleri bir iki sene sonra devreye sokacağını tahmin ediyorum. Muhtemelen ikinci versiyon olarak zam sebebi için saklıyorlar. Style paketi navigasyon, yağmur sensörü ve park pilot standart +2 hava yastığı fazla ile satacaklardır. Onun için ambition'ın altını doldurmuyordur muhtemelen. Tabi bu durumda ambition kullanıcılara da bunlardan bazılarını çok yüksek fiyatla satacaklar...