Arkadaşlar biraz dışarı çıkıyım dedim fiat bayisinin önünden geçiyordum egealar gelmiş bi deneyim şu arabayı dedim...arabanın vites görüntüsü tam bi fiyasko klasik işe yaramaz fiat manuel vitesi geçişleri patır kutur ses yapıyor onun dışında iç dizayn güzel olmuş çekici ama biraz göz yoruyor fabiama binip lok diye yerine oturan kapımı çekince iyi ki seni almışım dedim
neyse işte test suruşune çıktım 1.6 120 multijetmiş araç gidişi hızlanışı mükemmel diyebilirim (aracın diğer yerlerine bakarak) ancak hızınız 100 e çıktığında direksiyonda bi boşluk hissi olşuyor ve araba sizin kontrolünüzde değilmiş gibi güvensizlik yaratıyor bir diğer konu hızlanması çok iyi ancak frenlemesi güven vermiyor.yani kuru kuru giden araba olsun dizel araba olsun diye alanlar alır ancak yol tutuşu işe yaramaz dümdüz bi pistte hız yaparsın bu arabayla
bagaj kapağı açılırken suratıma çarpıyordu az daha velhasılıkelam fiat beni şaşırtmadı
gerçekten güçlü araba istiyorsak yolda gezen araba değil kalıp giden araba lazım