škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Satılık 16 inç Orjinal Toledo Jantı

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı scorpion

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Sadece jantlar satılıktır bulunduğum yerde kış lastiği zorunlu olmadığından dolayı satmaya karar verdim 17 orjinal jantlarla takas düşünülebilir.

5x100 ET46 57.1

Fiyat 1100 TL

« Son Düzenleme: 07 Kasım 2015, 22:33:51 Gönderen: scorpion »

Çevrimdışı scorpion

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ben lastiklerle beraber bu fiyata satamadım, sade jant daha zor...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı scorpion

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;540937
ben lastiklerle beraber bu fiyata satamadım, sade jant daha zor...

Bilgi için teşekkür ederim ancak siz ucuz satmışsınız ozaman ne idüğü belirsiz çin malı replika jantlar bile 800-900 e satılıyor.Sattığınız jant neydi acaba ?

Çevrimdışı genious61

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaş haklı maalesef. Ben de 2013 Octavia Elegance 16' jantını 15bin km deki Michelin lastiklerle 1050 tl'ye zor sattım. Lastikçiler takasta jant lastik takımına 800 tl vermişti.

Çevrimdışı scorpion

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: genious61;540940
Arkadaş haklı maalesef. Ben de 2013 Octavia Elegance 16' jantını 15bin km deki Michelin lastiklerle 1050 tl'ye zor sattım. Lastikçiler takasta jant lastik takımına 800 tl vermişti.

Merhaba lastikçi zaten para vermez normaldir sizden ucuza alıp pahalıya satacak ve kar edecek.Birde 5x112 ebatta piyasada orjinal jant dolu ama 5x100 pek yok ayrıca illa satılsın diye bir derdim de yok bu fiyattan belki çok az bir indirim daha olabilir onun dışında kalsın bende.

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: scorpion;540938
Bilgi için teşekkür ederim ancak siz ucuz satmışsınız ozaman ne idüğü belirsiz çin malı replika jantlar bile 800-900 e satılıyor.Sattığınız jant neydi acaba ?

Orijinal BBS, Abt jantları...satmadım zaten, duruyor ilanda 205 taban performans lastiklerle beraber...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı bahcekapiliyavuz

• Mali Müşavir
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Mehmet Bey jantın bijon ölçülerini de yazarsanız daha faydalı olur. 5x100 ya da 5x112?

Çevrimdışı scorpion

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: bahcekapiliyavuz;541122
Mehmet Bey jantın bijon ölçülerini de yazarsanız daha faydalı olur. 5x100 ya da 5x112?

Tabi ki Yavuz abi hemen yazıyorum 5x100 Et46 57.1

Çevrimdışı genious61

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: scorpion;540950
Merhaba lastikçi zaten para vermez normaldir sizden ucuza alıp pahalıya satacak ve kar edecek.Birde 5x112 ebatta piyasada orjinal jant dolu ama 5x100 pek yok ayrıca illa satılsın diye bir derdim de yok bu fiyattan belki çok az bir indirim daha olabilir onun dışında kalsın bende.
Bence de satmamanız daha mantıklı. Orjinalde olsa 16' jant için kimse bu kadar para vermeyi istemez. Ben de 2 takım 16' jant olduğu için bir takımını satmak zorunda kalmıştım.

Çevrimdışı scorpion

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: genious61;541129
Bence de satmamanız daha mantıklı. Orjinalde olsa 16' jant için kimse bu kadar para vermeyi istemez. Ben de 2 takım 16' jant olduğu için bir takımını satmak zorunda kaldım.
Öyle diyorsunda hocam replika jantlar çok mu ucuz ilan dursun düşünen olursa bakarız replika jant 800 ise bu jant bu 1000 liraya bedava sayılır tercih alıcının

Çevrimdışı bahcekapiliyavuz

• Mali Müşavir
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Replika jant kullanmaktansa temiz kullanılmış ikinci el orijinal jantlar tercih edilmelidir. Arabanın altında replika jant ile nasıl insanlar rahat araba kullanıyor anlamıyorum. İnternette birçok video ve doküman var ne halt olduklarına dair.

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı scorpion

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: veracocha;541138
750 TL veririm hocam düşünürseniz

Selamlar biraz daha çıkarım derseniz görüşelim ortayı bulabiliriz gibi görünüyor.