0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim kullandığım kablo telefonumun orijinal kablosu değil ancak kendi aldığım kaliteli bir kablo (orijinal muadili diyeyim). Bir de iyi bir kablo alıp deneyin derim.
2-3 tane kablo denedim kaliteli fakat aynı sorunu veriyor. bağlayınca mor bir ekran açılıyor. accept falan diyorum sonra hesabınız google now için uyumlu değil diyor daha sonra google play music ekranı açılıyor ondan sonra drive safe uyarısı çıkıyor ona da accept der demez google play sonlandırıldı hatası geliyor ve bağlantıyı kesiyor. siz bu aşamaları yaptınız mı ?
ben de s3 miniye custom rom attım 5.1.1 lolipop versiyonu. android auto falan yüklendi açılıyor sıkıntı yok. ama araca bağlayınca telefonda aşamalar çıkıyor bende bi kaç şeyi onaylamam gerekiyor telefondan. en son drife safe diye bir uyarı geliyor onu da onaylarken google play durduruldu diyor telefonda. kimsede o aşamalar çıkmıyor mu onaylanması gereken ?edit: en sonda da telefonunuzda mirrorlink desteği yok diyor bolero ekranda. acaba sorun burada mı? mirrorlink desteği falan ne anlama geliyor ?
http://www.mirrorlink.com/phones/Samsungmalesef benim note3 gibi sizin de s3 ünüz desteklemiyor mirrolinki ama android auto için mirrolink desteği gerekmiyor çalışabilmesi lazım, başka custom rom deneyin. Bu arada aynı adımlar ve sorular bende de çıktı ilk defa android auto yu çalıştırdığımda.
drive safe uyarısı var uzunca bir yazı. oraya geldikten sonra kapatıyor kendini google play telefonda. google now uygulaması falan gerekli mi ? telefonunuzda hangi google play uygulamaları var öğrenebilir miyim ?
Vay arkadaş, ne bilmece olaymış yahu.... Tak fişi bitir işi niye yaşayamıyoruz... Nerdeyse herkes bilgisayar programcısı olacak... Böyle bir özellik getiriyorsun, pratiğini de hayata geçir be SKODA...
ya aslında bir araca 90-100 bin üstü veriyosan standart olarak navigasyonu koyacaksın, şu uğraştığımız şeylere bak
bu zımbırtı samsung a7 2016 ile nasıl çalıştırılır.android auto kurdum ancak bağlanmıyor.
Android autoyunasıl kurdunuz?