Arkadaslar dun kosifler bmw ye gittim. Bi muhendis arkadasimla 320i m paket olan sanat eseri test ettik ayri ayri.araca bayildik tabiki. Sport line paket,deri koltuk,high led ,sunroof vs. Tatmin edici 3-5 donanim var pakette.147 bin tl pazarliksiz birakiyorlar. 60 bin km ucretsiz bakim,2 yil ucretsiz kasko hizmeti dahil. Yukarida bi hocamizin bahsettigi gibi. Arac on numara 5 yildiz. 7.2 sn 0-100 var.8 ileri zf muazzam. Kabin ferahligi ne bogucu ne de aman aman genis. Bu acilardan sorun yok. Gelelim olumsuzluklara ;
1. Ses izolasyonu kotu,motor yalitimi guzel ama cevre sesini cok aliyor
2.spor karakterinden oturu konfor 3/5
3.on koltuklar biraz daha buyuk olabilirdi
4. Biliyorum spor bi arac ama artik el freni lutfen kaldirilsin,elektronik park freni koyulsun.kol dayama islevsiz kaliyor sofor icin.
Baskada kusur bulamadim.gerci saydiklarimda gorecelidir.
S60 da test etme imkani buldum sukur. Oncelikle altunizade volcar da serkan bey var danisman. Kendisi volvo hakkinda gayet bilgili olabilir ama bi o derece ilgisiz birisi. Bu calisanlar ile volvo nal toplar kusura bakmasinlar. Testten once fiyat konusmamiz gerektigini soyledi beyfendi. Nerde boyle bi uygulama var yahu ?mecbur muyum once pazarlik yapmaya. 10 uzerinden 0. Tok desem tok satici degil.bi an volvonun sahibi olmayi cok dilerdim bu adami kovmak icin.neyse gelelim teste.
Arac gayet tok,premium ve buram buram kalite kokan bi arac. 5 bin km.de bi test araci idi.s60 1.6 dizel powershit sanzimanli arac idi.koltuklar gayet basarili,hem deri hem yumusak idi. 6 ileri sanziman gayet yeterli, 7 ileri dsg den daha tatli geldi desem yalan olmaz. Dsg de kalkarken olan o hafif gecikme bu aracta yoktu. Dusuk suratte darbeleri guzel emiyor ama hizlandikca acikcasi rahatsiz etti. Gaz ve fren tepkileri cok guzel. Motor ford motoru oldugundan midir bilemedim titresim aliyor arac.ses izolasyonu d segmenti bir arac icin bence kotuydu. Premium bir arac ve konfor vadediyorsa daha iyi yalitimli olmaliydi. Yada bilmiyorum kizginim s60a. Ne umutlarla gitmistim ben oraya. Direksiyon servotronik dendi ama kesinlikle diyebilrim ki pejo 508 in direksiyonu ile ay.i hissi yasadim. Hele kol dayamasina girmiyorum. O mukemmel dis tasarim yeter diyecem ama yetmiyor ne yazik ki. 130 bin tl ye birakiyorlar 1.6 dizel advance +comfort paket. Kor nokta uyari yok,acc yok,serit takip yok ustelik. .vel hasik kelam sana cok kotu sozler hazirladim sayin danisman,volvoturkiye.com a bi yazi doseyelim bakalim.
Bmw den cikinca mercedese gittik arkadasimla. Saat 16.10 oldugu icin test surusune yetisemedik. C180 icin gitmistik. Araci inceledik. Acikcasi cogu yerde kullanilan malzeme berbat otesi. Kedigoz farli c serisi nerde ondan sonraki seriler nerde.yazik cok yazik. Ic hacim basik.spor karakter sozde.320i de spor karakter bide ona bakin eyy mercedes. C180 in o durumunu gorunce cok da durmadik acikcasi.
Zevkler ve renkler tartisilmaz dileyen diledigini alir saygimiz sonsuz. Gel gelelim su fiyatlarda su donanimlarla su kalitede su konforda bi arac varsa piyasada o da emin olun superb. Bunu cok iyi anladim,arac arayisimi noktaladim. Yardimci olan herkese cok tesekkur ederim her sey gonlunuzce olsun.
Saygilarimla