Arkadaşlar, Bu gün park ettiğim dar bir yerden çıkmaya çalışırken sonradan yolu daraltacak şekilde park eden bir araca ilk önce benim sağ 2 kapının birleştiği noktadan sürttük, hafif 3-4 çizik ve hafif belli belirsiz 2 göçükle atlattık,Bu defa oradan kurtaralım derken sağ dikiz aynasını yine o aracın arkasına dokundurup ters yöne kağırttık.Sonuç ayna sağ alt ucundan 4-5 yerinden çatladı ve ayna alt çemberi kırıldı. Aynayı yerine oturttum ve kontrol ettim normal çalışıyor. Çatlayan alt beyaza boyalı bakalit çemberide katalizörlü hızlı yapıştırıcı ile yapıştırdım taş gibi. Fakat aynanın göstermesinde kırıklara rağmen sorun yok ama en azından değiştirmek lazım. Görüntü olarak oldukça faul.
Nereden nasıl değiştireceğiz.Tek sağ ayna optikli cinsten bulunuyor mu? yada komple mi değişecek. Birde mevcut ayna en azından silikon yada benzeri bir yapıştırıcı ile bir tablaya yapıştırılmış gibi geldi bana, eğer böyleyse nasıl sökeceğiz aynayı bulursak? Birde eğer varsa Ankarada nerelerden buluruz. Evvelce bu parçaları satan Güven Skoda adlı bir yer vardı.Herşeyi oradan çok uygun fiyatlarla buluyorduk.Şimdi hepsi bildiğim kadarıyla ya Şaşmaza yada Ostime gitmiş. Ne nerede adeta sudan çıkmış balığa döndük.