Aramıza tekrar hoşgeldin.Diğer d segmenti araçlarla kıyasladığınızda artısı ve eksisi neler.Ayrıca AUDİ A6 dan sonra skoda?
Bugün 700 km yaptım uzun yolda. Yalıtımı değerlendireyim; SuperB rüzgar sesi olarak 2011 A6'ya göre başarılı. A6 ise yol sesi olarak SuperB'den başarılı. Geçen hafta 400 km civarı test ettim, SuperB'de İnsignia'dan çok başarılı. Bu işler ilginç işler, mesela çok ilginçtir benim Yeti aracımda var, Yeti hem yol, hem rüzgar sesi olarak A6'dan başarılı. Yine ilginç birşey söyleyeyim; Bir süre de Mercedes S350L CDİ 4 Matic kullandım (2012 model). Mesela o araçta yaptığım uzun yolun ardından, A6'nın sürüşü daha kolay geldi bana. A6'nın hakimiyeti, onca elektronik sisteme rağmen S350'den iyi geldi bana. Şehir içinde zaten S Class ı kıvrak kullanmak çok zor. S Class'ta onca özellik vardı, en çok hoşuma giden ya da bana kendimi iyi hissettiren, sağa ve sola dönüşlerde iki koltuk yanının şişmesiydi. S Class ı bu araçlarla karşılaştırmıyorum tabi ki fakat böyle ince detaylar var. İlginç dediğim nokta bu. Bir ayrı nokta ise yakıt tüketimi. SuperB yakıt tüketimiyle beni çok şaşırttı. Motor sistemini çok geliştirmişler. Aynı motoru kullanan A6 2015 model aracın TDİ yazısının altındaki ULTRA ibaresinin ne anlama geldiğini anladım. A6 2015 8 ileri S Tronic kullanıyor, SuperB'den de az yakacaktır, SuperB ile motorda ki tek farkı şanzımanı. Yakıt tüketimine karşılık SuperB'nin 0 100 ü A6 dan iyi. Dedim ya otomotiv dünyası