0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Renault motorlu olunca ne oluyor?
vw i taktir etmeli o zaman hala kendi motorunu yapıp kullanıyor. kendi şanzumanını kullanıyor
Aynı segmentte olmayan bir aracı karşılaştırmanız, bu işlerden pekte anlamadığınızın örneği. Her araç kendi segmentindeki araçla karşılaştırılır. Otomotiv dünyasındaki genel kural budur.
Hangi aynı segmentte olmayan araçları karşılaştırmışım? A4-C-3 hepsi aynı segment araçlar neden bahsediyorsunuz, Suberb için elma armut benzetmemde çok kolay anlaşılacağı üzere segment değil, kalite ve premium hissi benzetmezidir, ne yazdığınızı neye laf attığınızı bir anlasam?
Laf atmak diye bir durum söz konusu değil. Burası otomobil konusundaki her fikrin paylaşıldığı, tartışıldığı, bir platform. Siz fikrinizi, ben fikrimi söylüyorum. Bunu laf atma şeklinde nitlendirirseniz, konuşma seviyesizleşir, ne fikirlerin, ne de tartışmanın bir önemi kalır. Hayırlı akşamlar...
Bmw dede peugeot motoru var
Hayır ortaya bir laf atmışsınız, söyleyinde bilmiyorsak bilgilenelim, hangi aynı segmentte olmayan araçları karşılaştırmışım bilgilendirirmisiniz?
araçlar sadece boyutlarına göre sınıflanmaz, öyle olsaydı mesela linea, accentblue, pug301 c sınıfı, latitude ve superb de e segment olurdu. ama öyle değil...
Boyutları nedeniyle ben SuperB'yi bir üst segmentte görüyorum. Açın bakın Almanya'daki oto test sitelerine. SuperB'yi E segmentte gösteriyorlar. Skoda'nın SuperB'yi üretmeden önce yaptığı "Biz SuperB'yine E sınıfındaki araçlara ucuz alternatif olarak ürettik" açıkmaması da bunun cabası; http://www.thehindubusinessline.com/iw/2003/10/26/stories/2003102600301300.htm
Yahu size göre 3 serisi C serisi premium değil, Superb E sınıfı, biz de hiçbir şey anlamıyoruz tamam... Bu işin uzmanı sizseniz tartışmamıza gerek yok o halde...Araçlar kullandıkları platforma göre sınıflandırılırlar, Suberb D sınıfıdır her ne kadar benim bu işten anlamadığımı belirtseniz de bu iş böyledir. Yani Bmw 3 serisi, Mercedes C serisi, Audi A4, Vw Passat, Skoda Suberb gibi araçlar D sınıfıdır, isterseniz E sınıfı araçları da sayayım?