0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mercedes'te C serisinden, Audi ve Bmw'de de 3 serisini tercih etmeyin (Kalite bakımından)
Bu saydığın premium araçlar Suberb'den daha mı kötü? 3 ve A4 sahibi oldum daha önce 2 gömlek daha kaliteli hissetiriyor araçlar Suberb'ye göre... Ayrıca şimdi A4 yeni kasası geliyor tartışmaya bile gerek yok...
135 kaat vereceğiniz araç reno motorlu uzak doğu arabası çok kalitesiz değil elbette içi geniş ekonomik ve ikinci eli güçlü ama diğer tarafta alman teknolojisiyle donatılmış d sınıfı harika bi araç var bence acele etmeyin bekleyin derim çünkü superb şuan sınıfında f/p oranı en iyi araç denebilir
Benim yazımda A4'ten bahsetmiştmiyim? Bende A6 kullandım. Yeni sattım SuperB aldım. Benim saydığım seriler benim için premium değil, sizin için olabilir. 160 bin TL verilen Mercedes C serisinde Renault motoru kullanıyor ve arka tarafında oturan yolculara daha düşük segment bir araç hissi veriyorsa ben o arabaya premium demem. A4 e lafım yok, zaten ona birşey de yazmadım. A4 Audi'nin en sorunsuz aracıdır.
Audi diye bahsettiğiniz araç herhalde 3 ve C yi saydıktan sonra A4 olması gerek diye tahmin ettim. Herneyse siz her ne kadar Premium kabul etmesenizde dünya kabul ediyor premium araçlar olduğunu, renault motoru kullanmasıyla premiumluğumu gidiyor aracın? Suberb ile 3 ve C serisi elma-armut karşılaştırması bana göre kusura bakmayın...
Renault motorlu olunca ne oluyor?
yorumlarınızı okudum tek tek, teşekkürler herkese..inanın bu araba işi çok karışık. a3 sedan C+ hatta C sınıfının en iyisi ama ufak gelir bana.insignia kasası eskidi zaten eledim.mondeo dizel oto vites olsa direk alırım (1.5 veya 1.6 motor).mevcut motorlar oto vitesde gerçekten müthiş yakıyor.alınmaz istanbul trafiğinde..superb zaten çok begendim; ama dizel istemedim.150 bg tsi dsg bana uygun + ACC + sunroof kesin istiyorum.sunroof aracı daha aydınlık yapıyor.ayrı bir havası var.şubata kadar bekleme olayı tek sorunum..navigasyon da olmazsa olmazım (çok kaybolurumda:)) merc C sınıfıda baktım 2.elde 130-140 bandında (2014) var..ama araç ufak geldi..şuan honda crv / nissan xtrail / superb (çok zorlarsam da subaru forester) aklımda..bakalım finalize edeceğim kısa sürede.130 bandına çıkarım (subaru & honda 150k olduğundan zorluyor) yoksa CRV test ettim güzel araç.zaten civic sedan kullandığımdan honda güzel araç..varsa 130 civarı başka araç tavsiyeniz lütfen yazın..teşekkürler:confused: