0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neye göre karar vericem bende bilmiyorum testlerde de bir testte 5. Olan başka testte 10. Olmuş
Çok iyi almışsınız özel indirim mi ?
16 inc hesapladigimda daha pahaliya geliyor.Hankook w310 un EU etiket değerleri pirelli goodyear gibi markalarla aynı.C C ve 72dbFiyatı da 435TLSizce alınabilir mi ? Kullanan var mı ?
Siz yine iyisiniz 235x40x19 sahipleri epey bi para ödeyecek kışlıklara
Hankook hakkında bir yorum alamadım , yok mu acaba kullanan ?
Yeni aldığım Active araçda fabrika hankook lastik kullanmış. 4 mevsim kullanılabilen bir tekerlek. Yeni piyasa çıkmış.Lastikten şimdilik memnunum. Islak zeminde frenlemesi iyi . İyi olmasaydı fabrika takmazdı. İnternette araştırdım. 4 mevsim lastik kategorisinde ilk 3 teydi. Kışlık olan modeli bilmiyorum. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Çok kış olan ve kar olan bir yerde yaşamıyorsanız. Petlas gibi markada kullanabilirsiniz
Ben eşimin arabaya aldım bu sene. Kore ve macaristan üretimi. 20 farklı arabada fabrika çıkışı geliyor. Tabii bu iyi olduğunu göstermez ama bmw ve audi de de var. Bence alınabilir.
biraz önce aldım...goodyear ultragrip performance gen12200/8 taksit+ mobil şarj cihazı verdiler..43/15 dot...taptaze,yeni mahsül...ıslak yol Byakıt Cses 71 db