Neyse bizi susturana kadar devam edecekler bu tartışmaya
kimse zaten 1.0 mpi 1.2 tsi den daha iyi demiyor ya da 1.2 htp 1.2 tsi den iyi diyen de yok
şehiriçi kullanmak için aldık çok da memnunuz aracımızdan sizde her gün yarış yapıyor havasındasınız ama işe güce giden insanlarsınız diye düşünüyorum:) turbolu turbolu binin arabanıza bizimkilerden hayır gelmez tdi tsi candır mpi patlıcandır:)
Benim mesajımda demek istediğim abarttığınız kadar uçup kaçmıyor ana fikri idi 1.0 motor çekmez kafalı ve arabadan anladığını düşünen çok insan var hâlâ
performansı daha iyi olsa zaten 1.0 motor 5 bin lira daha ucuz olmazdı sakin olun kanıtlamak için bu kadar kasmayın
Dediklerime kimse darılıp gücenmesin konu gereksiz bi boyuta gidiyor diye yazıyorum
Katalog değerlerine bakmayın ben çok daha fazla hız yaptım diyenlere de çok güldüm doğrusu herhangi bir parça değişmeden bu iş mümkün değil.bakın daha vahim olanı söyleyim YOKUŞ AŞAĞI gidip de hız yaptım benim arabam daha hızlı diyenler de olabilir aramızda
katalog değerleri arabanın gerçek değerleridir bizim güzel kullanımımızla bu değerlere ulaşabailiriz ama bunları aşamayız