Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Bu smart link ile ilgili görüşüp bize bilgi aktarın lütfen. Bu arada aracınıza vagcom uygulama yapacaksanız size yardımcı olabilirim. Bende vag kablo var. ocak sonunda Erzurum da olacağım inşallah.
Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Geldiğinizde görüşelim hocam.
Ama kendim öğrenip yapmak istiyorum, hobi şeklinde. Tecrübenizi paylaşırsınız.
Şimdi bu smartlink için geçen hafta servise gittim. Usta dedi ki cd geldi bize, onu parayla açıyoruz dedi. Ücreti için de 2000 - 3000 lira dedi. Tepki olarak bence aynı şeyden bahsetmiyoruz dedim, yoo dedi apple carplay dedi. Superb ve fabiaya da var dedi. Anlam veremedim.
Bu iş teknik olarak bir güncelleme sorunu ve bayilerin bence para isteme gibi bir hakları olamaz. Sen bu aracı satıyorsan teknik destek olarak güncelleme sağlamak zorundasın. DSG için güncelleme gelecek diyelim benden para mı isteyecekler!!!!
Apple yıllardır her sene işletim sistemi çıkartır. Güncelleme değil, baştan işletim sistemi üretiyor. Bir sene hariç hepsini parasız dağıttı. Ayrıca sistemleri için güncellemeler de hep bedava. Microsoft windows 10 için güncelleme isterken para mı isteyecek!
Adam bence beni yanlış anladı. Müdüre soruyorum olay ne? Araştırıp size döneceğim diyor.
Tecrübem bu şekilde doğrusu. Bolero ekran arkadaş, bir ipad değil sonuçta...
Not: Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.