škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

klima soğutmuyor

mcan · 221 · 53762

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı abeyy

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Ya arkadaslar dunde servisteydim cozum bulunmus 26. Haftada servis edilecekmis 26. Haftada bayram haftasi oluyormus. Bayram sonrasi kesin gelnis olur dediler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bilalduzenli

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kolgezer;582126
Konu ile ilgili skoda genel merkezine 26 mayısta atmış olduğum mail ile alakalı bugün cevap geldi.Özetle, konuyu distüribütöre ilettiklerini ve konunun yasal çerçevede distibütörce çözümleneceğini belirtmişler:) tam metni paylaşıyorum.

mail: Thank you for your email. We regret very much that you have had difficulties with a product of our company. We examined your
complaint and passed it for direct handling to our representation in Turkey. The importer organization representing the brand
ŠKODA is entitled to respond to all queries, comments, claims / complaints of customers in accordance with current legislation
of your country and warranty and claim conditions as well as with the approved repair technology.

We hope that within this procedure the case will be resolved to your full satisfaction and you will continue to favour the brand
ŠKODA.

Kind regards,

Bc. Jan Šmelhaus, Péče o zákazníka / Customer Care / Kundenbetreuung
ŠKODA AUTO a.s., Tř. Václava Klementa 869, 293 60 Mladá Boleslav, Czech Republic
info@skoda-info.cz , www.skoda-auto.cz , www.skoda-auto.com

Aslında jenerik bir cevap yazmış, böyle şeyler süreç içinde çözülmektedir mantığıyla yaklaşmış.

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Evet standart yuvarlak bir cevap yollamışlar.

Çevrimdışı hanikoduduko

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kolgezer;582126
Konu ile ilgili skoda genel merkezine 26 mayısta atmış olduğum mail ile alakalı bugün cevap geldi.Özetle, konuyu distüribütöre ilettiklerini ve konunun yasal çerçevede distibütörce çözümleneceğini belirtmişler:) tam metni paylaşıyorum.

mail: Thank you for your email. We regret very much that you have had difficulties with a product of our company. We examined your
complaint and passed it for direct handling to our representation in Turkey. The importer organization representing the brand
ŠKODA is entitled to respond to all queries, comments, claims / complaints of customers in accordance with current legislation
of your country and warranty and claim conditions as well as with the approved repair technology.

We hope that within this procedure the case will be resolved to your full satisfaction and you will continue to favour the brand
ŠKODA.

Kind regards,

Bc. Jan Šmelhaus, Péče o zákazníka / Customer Care / Kundenbetreuung
ŠKODA AUTO a.s., Tř. Václava Klementa 869, 293 60 Mladá Boleslav, Czech Republic
info@skoda-info.cz , www.skoda-auto.cz , www.skoda-auto.com

Benim emailime de benzer bir cevap geldi. Aynı şeyleri farklı cümlelerle yazmışlar (alttaki imza başka kişiye ait olduğu için . sanırım emailler ile tek tek ilgileniyorlar). Altta geleni kopyalıyorum. Bu arada benim klima ile ilgili son 2 aydır hiç problemim kalmadı. Daha önce de yazmıştım.

"This is to advise you that we have passed your request to the Yuce Auto Motorlu Araclar A.S. Headquarters and asked our colleagues to check this matter and provide you with the need assistance. Please keep in mind that it is Yuce Auto Motorlu Araclar A.S., that is responsible for the whole local Turkey dealership. Skoda Auto Czech Republic as a production factory has no direct influence on any claim procedures and complaint solutions. Our partner will contact you.
Thank you for your understanding.

Regards,

Ing. Alexander Pelikán | Péče o zákazníka, Customer Care ŠKODA AUTO a.s. | V. Klementa 869 | 293 60 Mladá Boleslav | Czech Republic sks.service@skoda-auto.cz | http://www.skoda-auto.cz | www.skoda-auto.com"

Çevrimdışı kolgezer

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
evt.aslında hukuki olarak, çözüm uygulayıcısının yüce oto olduğununun bizler de farkındayız.ancak bu e-postalarımızla üreticide bir hassasiyet oluşturduğumuzu düşünmüyorum.çözümün sesini duyar gibi oluyorum:)

Çevrimdışı yufotym

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Ankara Efe'de bugün güncellemeyi yaptırdım. Geçen hafta gelmiş. Benim zaten nisan güncellemesi ile sıcak üfleme sorunum çözülmüştü ama çok verimli değildi, şu an gayet başarılı çalışıyor. 3-4 saat sürdü işlem..

Çevrimdışı maystor

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Bende hiç sıcak üflemedi ama çok yetersiz, yaz sıcağında arabanın içi fırın oluyor, ve klimanın soğutması epey uzun sürüyor, özellikle yavaş trafikte gidince. Bayram sonrası servise uğramak lazım demek ki güncelleme için.

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Klimanın fanının çalışaması ile ilgili 3 profil var, bizimkiler orta konumda bir üst konuma alabilirsiniz şimdilik.  ben tüm camlara ve sunroofa air80 film çektirdim. baya fark oldu. d segmenti araçta izolasyonsuz cam kullanmak ne mantıksız bir iş. bazı başka markalarda c segmentinde bile var. o kadar verimlilik yakıt tüketimi araştırmaları yapıyorlar, klimanın harcatacağı ek yakıtı aşağı çekmiş oluyorsunuz izolasyonlu cam kullanarak.

Çevrimdışı Hukuki

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: yufotym;582617
Ankara Efe'de bugün güncellemeyi yaptırdım. Geçen hafta gelmiş. Benim zaten nisan güncellemesi ile sıcak üfleme sorunum çözülmüştü ama çok verimli değildi, şu an gayet başarılı çalışıyor. 3-4 saat sürdü işlem..

3-4 saat ne yapıyorlar, arabayı yada klimayı yenidenmi icat ediyorlar.

Çevrimdışı yufotym

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Hukuki;582826
3-4 saat ne yapıyorlar, arabayı yada klimayı yenidenmi icat ediyorlar.

Şoyle söyleyim, acil randevusuz gittim, 11 gibi aldılar, öğleden sonraya sarktı dediler,  15 e doğru teslim aldım. Servis danişmanı, aractaki problem once güncelleme ile uyumlu mu onu kontrol ediyoruz, sonucuna göre güncelleme başlıyor dedi..

Çevrimdışı kolgezer

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Evvelsi gün sağ olsunlar ankara and otomotivden klima güncellemesi için aradılar. Dün güncelleyi yaptılar. Yaklaşık 1 saat sürdü. İlk izlenimlerim klima düzgün çalışıyor. Geçici çözümde olduğu gibi klimayı açık pozisyonda bırakmak gerekmiyor.ancak soğutma performansı bana pek tatminkar gelmedi. Birkaç gün daha denedikten sonra  tekrar paylaşımda bulunacağım.

Çevrimdışı OsmanŞENGÖZ

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
bu güncelleme sadece klima ile mi ilgili?
bende soğutmanın yetersiz olduğunu düşünüyorum. mayıs son haftası teslim aldım aracı

Çevrimdışı kolgezer

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
birkaç gündür klimayı test ediyorum. Performasında kesinlikle bir artış var. Hatta bugün beni üşüttü bile. Hülasa, bence klimanın tüm sorunları giderilmiş. Herkese hayırlı olsun.

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben hala eski vectra c deki klimadaki performansı alamadım. cam filminin etkisi oldu ama üşüdüm demedim hiç 22 dereceye ayarlı olmasına rağmen.

Çevrimdışı Hukuki

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Ben şimdiye kadarki kullandığım araçlar arasında klima soğutma olarak en kötü performansı bu araçta gördüm.En düşüğe ayarlıyorum onda bile soğutması hikaye, yazılım v.s olayı kandırmaca bence klimanın ederi bu. Benim bir önceki araç olan Hyundai i30 daki klima zaten efsane idi soğutma açısından, Örneğin Fethiyede iken dışarısı 50 derece asfalt erimişti aracın içinde kutup soğuğu yaşıyorduk. Bu arada klima iç aktarıma ayarlı iken sağa sola dönüşlerde dıştan hava alması bu passatlardada var tam saçmalık hele şu sıcak yaz aylarında lağım kokularının olduğu yerlerden geçerken. Sözün özü Kore ve Japon arabalarındaki Klima performansı yok bu araçlarda belkide arapların amerikalıların sıcak iklime sahip yerlerin uzak doğu arabası tercihindeki etkenlerden biride bu klima olayı