Mrb arkadaşlar adim ali samsundan , yeni fabia 1.2 tsi ile araniza katildim ilk yazdığım yer denediğim için burası olsun istedim aracıma nokian wr d4 kisliklari bayiden çıkartır çıkartmaz taktırdım daha önce pirelli snowcontrol , bridgestone lm 25 kullanan biri olarak kışlık kullanacaklara nokianlari şiddetle tavsiye ederim aslında bu konuda almak isteyenlere yardımcı olmak için küçük bi videoda çekmiştim onuda ileride eklemeye çalışırım kısaca sizlere şunu söylemek isterim şehir merkezinde pek kar olmamakla birlikte daha çok kırsal rakimi yuksek bölgelere gittiğim için galeriden çıkar çıkmaz kırışıkları takdirdim ve bu konuda tecrübelerim var pirelli için sunu rahatlıkla soyleyebilirim hakkında pek iyi konuşulmaz fakat kar üzerindeki performansı çok iyi ama bridgestone için ayni şeyleri soyleyemeyecegim pirelli ile sıkıntısız gectigim hemen hemen ayni şartlara sahip yolu bana sıkıntısız gecirttigini hic hatırlamıyorum karda tutunma ve ıslak zemin performansı pirelli snowcontrole gore belirgin düşük ayni durum yazlıktada mevcut bir önceki aracimdada yazlık er300 kullanmıştım yoltutus ve frenleme sıkıntılı idi ,hankook ve pirelli p7 de kullanmistim çok iyilerdi fakat yumuşak oldukları için erken deforme olabilen lastiklerdi zaten bridgestonenin iyi lastik ön gorusude bizim vatandaşımıza gore daha uzun sure kullanmayla alakalı bi durum olsa gerek....bu yazıyı yazarken kendi kendime de diyorum ki ne kadar şansliymissin simdiki aldigin aracın altında da bridgestone var ama yapacak fazla bişeyde yok artik itinayla kullanmaya çalışacağız.... gelelim nokianlara lastik çok yumuşak arkadaşlar dokundugunuzda insanin sakız gibi diyesi geliyor ama bu kıvam araç için sessizlik ve yol tutuş olarak size avantaj sağlıyor bu avantajın yakıta dezavantaj sağlayıp saglayamadigini ise ileride takip edip fikrimi paylaşırım yaklaşık iki hafta önce rakımın 700 ısının -1 olduğu kırsal alanda lastikleri denedim zemin tamamen buz olmuş vaziyette idi araç hareket halinde iken buzun sesi insani etkiliyordu ben şahsen kaymadan nasıl giderimin hesabını yaparken araç en ufak bi kontrolsüzlük ,kayma yada patinaj yapmadi wr d4 daha önceki lastik tecrübelerime gore benden geçer not aldı sizlere fiyatıyla da makul bu lastiği tavsiye ederim