0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Akif benzinliğe her gidişimde -ki bayağı sık gidiyorum- bünyemde bayağı bir karıncalanma oluyor:)
Ona bir şey diyemem.. Ben LPG'li kullanmaya alışığım. Tercihler farklı olabiliyor.
Ben nedense sıcak bakamıyorum Akif lpg'ye. Dediğin gibi 1.6 tdi olursa performans tatmin etmeyecek şimdikine göre; ama en azından cebim rahatlayacak.
Gel süpoyla ibişi değişelim 2 gün bak nası sıcak bakıyosun lpgye. İster benzinde dene ister tüpte hiç bir fark yok
125 kilo bünyemle sığmam ki ona ben:D
Sen sığarsın reis onda sıkıntı yok istiyosan al bu akşam pazartesiye kadar bin
Emanet araba takıntımı biliyorsun:)
Gendi kusurunu da kapsıyo benim kaskom[emoji2]
Evet patron 230 yapmadan duramıyosun [emoji12]
Bu konuyu civic aracımdan octaviaya geçince bende yaşamış ve çok garibime gitmişti. Aracı çok defa servise bile götürdüm bu durumdan dolayı. Normal yol koşullarında araç yolundan sapmıyor ama otoban ya da rüzgarlı havalarda sallama yapıyor, çizgisini müdahele etmezseniz kaybediyor, nedeni de gövdesine göre küçük kalan standart 16 inch jantlar ve aracın hafifliği. Benimle aynı zamanda 17 inch jant ile aracı alan arkadaşımın arabası bana bu sürüşü hissettirmedi. Kaldı ki yukarda başka bir user da ifade etmiş, araba yüklü iken inanılmaz bir sürüş keyfi var, yola adeta yapışıyor ve yukarıda yazdıklarımı hissettirmiyor.