0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel konu paylaşım için teşekkürler,Benim en çok merak ettiğim konu bu kadar yalıtımdan sonra ağırlıktan kaynaklı hissedilir bir perf düşüşü oldu mu acaba?Sırf pütürler +4kg tutmuş çünkü
Eline sağlık abi.Bana kılavuz olabilir bu fotograflar.Alakalı alakasız elinde başka fotograf varsa özelden yollarsan sevinirim.Ne kadar çok detay o kadar kâr.Birde aklıma gelmiyor değil.Farzedelim ben de yaptım bunu.Motor tsi değil ki! Motor sesi yalıtımı yapmakta zor.Acaba ilerde mtor sesi rahatsız edici olur mu diye düşünmeden edemiyorum.
Adaş o zaman motoru da kaplayacaksın.
Aslinda trim sesi riski olmasa kapi icleri ve on konsola da bu uygulamayi yapip iice sessiz bir arac yapilabilir.Tdi sesi icin kaput alti yalitim yapilabilir. Varsa veya cok ekstra bisi isteniyorsa motor indirilir ve ic taraf komple kaplanabilir. Tabii o zmn isi yalitimli bir malzeme gerekir
La ne kadar kaplarsan kapla pd tdiın var aynı muhabbet doğukanla geçti bugün sök at motoru başka çaresi olmaz bunun[emoji23] bugün doğanla ufaktan gazladık. fabiadan indim octiye bindim stop etmek için ya diyorum bu araba ne ara stop etti kendi kendine bi baktım devire araba çalışıyomuş[emoji23] kaderiniz bu pdciler boşa yalıtım falan kasmayın hani[emoji23][emoji23]
Valla bende ciddi ciddi dusunuyorum bu uygulamayi yapmayi. Camurluk iclerinden baslayacagim. Yol sesi fazla fabiada.Camurluk iclerinde octavianin puturlenen yerini bituselflemeyi bituselflenen yerine yalitim sungeri cekmeyi davlumbazin ic kisminiysa puturlemeyi dusunuyorum.Sonrasinda bagaj havuzu ve arka koltugun altini bagaj kapaginin ici bituself + ses yalitim sungeri dusunuyorum.Sonrasinda aynisini kapi iclerine uygulamayi dusunuyorum. Kapi iclerinde sungeri kapi dosemesinin kapi sacina degen yerlerine de cekip icerdeki ivir zivir zerzavati da sungerleyip trim sesi ihtimalini ortadan kaldirmayi dusunuyorum.Daha da kesmezse beni aska gelirsem on koltuklarin altina devam ederim herhalde.Tabi bu isler icin vakit ve nakit lazim. Nakit cozulur de vakit olmayinca askida kaliyor.Eline saglik abi guzel calisma olmus. Bituself titresim seslerinde ve ugultularinda azalmaya yardimci oluyor mu?