0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forever yetkili servis... Sonuçta iyi niyet garantisine ihtiyaç olabilir her zaman dsg nedeniyle özellikle.
hocam belki haklısınız ama ben Türkiyede ki otomobil yetkili servislerine hele de bu vw yüce grubuna hiç güvenmiyorum. daha 10bin km olmadan arızalanan dsg için bindereden bahane üretip garantili olmasına rağmen müşterisini mağdur eden bunlar değil mi? 42bin km ye kadar sıkıntısız çalışan DSG Allah korusun da bozulsa bunlar sadık müşteri ayağına en fazla dsg nin 7-8bin TL lik maliyetinden biraz indirim yaparlar o kadar. aynı durumu astra m da yaşadım ilk 10bin bakımı serviste yaptım 12bin km de aracın disklerinde sıkıntı oldu yetkili servis bana tüketici hatası dedi. nerdeyse 20yıldır araba kullanıyorum ve yaş itibariyle gayet sakin kullanıcıyımdır. hadi balata anlarım da diske ben ne yapıcam?
Ben ikinci bakımı bu hafta yaptırdım yağı kendim götürdüm 232 tl ödedim, motor yağını'da 85 tl ye almıştım 320 tl civarı toplam maliyet. Eğer kendim yapsaydım en fazla 150 tl fark edecekti o da değmez iyi niyeti bozmaya.
yağı ben de kendim aldım.. Motul 5w30 150TL verdim. ama mazot filtresi yağ filtresı hava ve polen filtresine 250TL vermek kanıma dokunuyor.... gerçi bunun içinde işçilik de vardır ve o da oldukça yüksek yazılıyor serviste
Senelerdir düşünürüm; neden yetkililer fiyatları biraz daha makul hale getirip de sanayide bakım yaptırmaya çalışanları da kendilerine çekmezler ki? Ha bir bakımdan 100 lira kâr edip 10 arabaya bakım yapıp toplamda 1000 lira kâr edeceklerine; bir arabadan 50 lira kâr edip 30 arabaya bakım yapsalar 1500 lira kâr etseler olmuyor mu? Ben mi bir şeyleri yanlış düşünüyorum acaba?
işçiliğe 127 tl yazmışlar gerisi malzeme tabi bu kampanyalı fiyatı bence normal.