škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

duyurulur: octavia a7 Rüzgar sesi problemi sonunda çözüldü

mimar06 · 116 · 40534

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iselcenli

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı mcb951

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: iselcenli;548972
Aracına Ziebart ses yalıtımı yaptıran var mıdır arkadaşlar
Aracımı aldıktan sonra baya araştırmıştım yaptırmak için ancak vaad edilenden çok daha az bi şekilde %10-%20 arası bi iyileşme olduğu yorumlarını okuduğum için vazgeçmiştim. Forumda yaptıran arkadaşlarda var bildiğim kadarıyla. Ancak yaptırcaksanızda o bayinin işçiliğini iyi araştırın derim çünkü marka büyük olsada kalite bayiden bayiye göre çok değişiyo. Detailingturkey forumunuda bakabilirsiniz, faydalı paylaşımlar bulacağınıza eminim sorunuzla alakalı.

Çevrimdışı resul_100

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar rüzgar sesi sonunda çözülmüştür. Fatih usta fotoğraf çekmeme izin vermedi. Bende olup olmayacağından emin olmadığım için çekmedim. Ankara'dan dönerken 160 a kadar çıktım Sabah'ta 130 150 tekrar baktım en küçük rüzgar sesi yok. Merak edenler Kırıkkale'ye gelebilir Yada ben bir Ankara buluşmasına gelebilirim

Çevrimdışı ceycey34

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: maliilhan;546376
https://www.imageshack.us/i/p8YBQ9I4j

Aliexpresden big d yapışkanlı fitil alip tüm kapılara cekdim.muazzam oldu.kapılar lop lop diye kapanıyor.öyle ayarini bozacak bi kalınlık olmadı.140 la giderken icerden parmaklarimi kapinin fitillerininnoldugu yere bastırdığımda parmaklarıma baya hava gelirdin şimdi maşşallah havanın h si yok.tavsiye derim.dört kapıya 16 metre aldim.fazlasiyla yetti.tek parça isteyin ziyan olmaz.rüzgar sesine baya etkiki oldu.ama    ön camdan gelen ses duruyor.fakat hafta sonu baldınız 320 bmw bindim a7 ciddi anlamda sessiz bir araç bunu anladım.2014 bmw nin a7 den yalitim olarak bir tık farkı var obkadar.iciniz rahat olsun ama su ayna isini yaptıran bi resim atsın arkadaşlar
http://m.aliexpress.com/item/32286557233.html?productSubject=160-4M-Big-D-Car-Truck-Motor-Door-Rubber-Seal-Strip-Weather-Strip-Hollow-For-Car&productId=32286557233&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

bende bu d fitilden aldım ama sanırım bu kadar kalın olmadığı için farkı olması. bendeki en fazla 7 mm lik geldi. aslında 0.5 inch yazıyordu.  bunu bi denemek isterim gerçekten faydası olduysa. bunlar sanırım 12 mm lik tekrar baktım. kapı üst kısımları o kadar geniş  değil gibi geldi. birde yıkamacı da çıkma ihtimali var MI?

Çevrimdışı deathrider

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: resul_100;553236
Arkadaşlar rüzgar sesi sonunda çözülmüştür. Fatih usta fotoğraf çekmeme izin vermedi. Bende olup olmayacağından emin olmadığım için çekmedim. Ankara'dan dönerken 160 a kadar çıktım Sabah'ta 130 150 tekrar baktım en küçük rüzgar sesi yok. Merak edenler Kırıkkale'ye gelebilir Yada ben bir Ankara buluşmasına gelebilirim

Usta neden izin vermedi acaba?? Balkasın yaptırırz diye mi korktu acaba??

Sadece sol aynaya mı işlem yapıyor.. döşemenin kapının sökülmesi söz konusu mu??

Ücreti akkında da bilgi verirmisiniz??

Çevrimdışı macrostr

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: resul_100;553236

Usta foto çektirmiyor, yazan fiyat falan vermiyor. Bu işte bir problem var ama nedir ?

Gidip bir çok kişinin muzdarip olduğu bir konuda çözüm bulsam ilk yapacağım buraya gelip uygulamanın detayını, fiyatını, süresini paylaşmak olur.

Bakalım ne çıkacak ?

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Usta foto çektirmiyorsa, başkası gidip başka bir yerde ustada yaptırmasın diyedir.

Çevrimdışı resul_100

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: deathrider;553440
Usta neden izin vermedi acaba?? Balkasın yaptırırz diye mi korktu acaba??

Sadece sol aynaya mı işlem yapıyor.. döşemenin kapının sökülmesi söz konusu mu??

Ücreti akkında da bilgi verirmisiniz??

Önce test sürüsüne çıktık ben sürdum  o sağda ses yok dedi sonra Fatih usta sürdü ben yan koltuğa oturdum o burda cam açık gibi ses Var  dedi ben solda bariz ses duymadim. Sonra 20 dk da aynayi kapı dosemesini sokerek  çıkardı içine bi sünger koydu burda bir delik fazla ses ordan dedi sonra kapattı bende yan cam ile aynanın birleştiği yere şeffaf slikon şıktım şehir içinde zaten çok ses yoktu Kirikkaleye dönerken 160 a kadar çıktım rüzgar sesinden eser yok fiyat olarak benden 50 aldı foto çekeyim  ustam dedim o da ya başkasına yaptırırlar bu da bizim ekmek paranız dedi

Çevrimdışı resul_100

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
80 de ince bir ses vardı 110 da bariz rüzgar vardi  arabanın içinde

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
50-TL çok iyi fiyat; sırf denemiş olmak için bile verilebilir bence.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Iyi guzel de Ankara da olmayanlar icin kotu. Eger bu kadar farkediyorsa denenebilir. Tek korkum doseme sokuldugu icin ileride olabilecek trim sesleri

Çevrimdışı resul_100

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Walla bende korkmuştum ama sıkıntı olacak bişey değil hep oturtmalı ses benim arabada yoktu şimdi olsa fark ederim zaten en basitinden cam otomatiği bozulsa hoparlör patlasa sökülecek.

Walla bu ustanın yaptığı özel bir şey yol koyduğu süngerde yan taraftaki döşemesinden aldığı sünger boşluğa göre göz hesabı kesti taktı.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 11:29:01 Gönderen: enoktakenokta »

Çevrimdışı resul_100

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Walla bu ustanın yaptığı özel bir şey yol koyduğu süngerde yan taraftaki döşemesinden aldığı sünger boşluğa göre göz hesabı kesti taktı

Çevrimdışı deathrider

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: resul_100;553467
Önce test sürüsüne çıktık ben sürdum  o sağda ses yok dedi sonra Fatih usta sürdü ben yan koltuğa oturdum o burda cam açık gibi ses Var  dedi ben solda bariz ses duymadim. Sonra 20 dk da aynayi kapı dosemesini sokerek  çıkardı içine bi sünger koydu burda bir delik fazla ses ordan dedi sonra kapattı bende yan cam ile aynanın birleştiği yere şeffaf slikon şıktım şehir içinde zaten çok ses yoktu Kirikkaleye dönerken 160 a kadar çıktım rüzgar sesinden eser yok fiyat olarak benden 50 aldı foto çekeyim  ustam dedim o da ya başkasına yaptırırlar bu da bizim ekmek paranız dedi

cevabınız için tesekkür ederiz.. en azından siz yaptırmıs ve tatmin olmuş 2. kişisiniz.. bu umut veriyor.. ben ekstra 3 yıl garanti yaptırdım.. yaptırsam garanti ile ilgili bir sıkıntı doğurur mu bilmiyorum.. ben de clio 4 vardı.. onunda aynaları buyuk ruzgar sesi cok yapıoyrdu.. sizin bahsettiğiniz işlemi servis bizzat bana kendisi yapmıstı.. bunun fotoları olsa servise yaptırabiliriz diye düşünüyorum.. çünkü 150 den sonra aracından ses gelmeyen yok.. elimzide keske foto olsa servise baskı yapılır yada en azından sitenin sponsoru olan yüncüler otomotiv belki yardımcı olabilirdi.. bence navigasyondan önce birlik olup bu konu halledilmeli..100 lira olsun servis yapsın isterim açıkçası

Herkese saygılar..

Çevrimdışı macrostr

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Döşemeyi sökmeden kenarı falan kaldırsak. Bassak pu köpüğü olmaz mı acaba?